- Fagbladet Kosmetik - https://fagbladetkosmetik.dk -

Helsam får ny direktør

Erik Schou har efter mere end 33 år som administrerende direktør, og i øvrigt også medstifter, i Helsam A/S valgt at trække sig tilbage som et led i et planlagt ledelsesmæssigt generationsskifte. Ny direktør bliver Kenneth Guldager, der fremover sammen med underdirektør Susanne Schou vil udgøre Helsams øverste ledelse. Erik Schou indtræder i en mere tilbagetrukket rådgiverrolle.

Kenneth Guldager har gennem de seneste tre år været salgs- og markedsdirektør i Helsam A/S, og bestyrelsen meddeler, at generationsskiftet sker pr. 1. november 2018.

“Det er et privilegium og en stor ære at få lov til at overtage den øverste ledelse i en virksomhed i så fin form,” udtaler den kommende administrerende direktør og fortsætter: “Jeg går ydmygt til opgaven og glæder mig til samarbejdet med kolleger, kunder, leverandører og bestyrelsen omkring Helsams og helsebranchens fortsatte positive udvikling.”

Om Helsam:
Helsam blev grundlagt i september 1985 af seks initiativrige helsekostbutiksejere – heriblandt Helsam’s direktør, Erik Schou. De seks butiksejere ønskede at starte en indkøbsforening for helsekostbutikker i Danmark. Ideen var at tilbyde en bred vifte af kvalitetsprodukter under ét tag og på den måde minimere den enkelte helsekostbutiks arbejdsindsats og omkostninger i forbindelse med varebestilling og levering. Dette blev startskuddet til kæden Helsam, som er den største helsekostkæde i Danmark.

I starten var der tre medarbejdere i virksomheden. Sidenhen er det gået stærkt for Helsam: