- Fagbladet Kosmetik - https://fagbladetkosmetik.dk -

Til duftkonsultation i Magasin

”Hvornår vil du tage den på?” Det handler ikke om den næste skjortebluse til garderoben, men din næste duft. I Magasin sætter de fokus på, at du skal forny din duftgarderobe, som du også fornyer og supplerer tøjet i din garderobe med nye items hver sæson eller til den næste vigtige begivenhed.

I denne uge lancerede Magasin duftkonsultationer. Duftekspert Linda Landenberg præsenterede konceptet, og Linda ved om nogen hvilken betydning dit duftvalg har på både humør og styrke. ”Hvad skal du udstråle?” Beslutsomhed, seriøsitet eller sensualitet? Duften kan forstærke din udstråling og give dig den nødvendige viljestyrke til særlige situationer. Så det er ikke ligegyldigt, hvilken duft fra din duftgarderobe, som du vælger den dag, du skal til jobsamtale, eller du skal på date.

En duftkonsultation tager sit udgangspunkt i kunden frem for i de forskellige duftbrands. Det er ikke betydningsfuldt, om duften er ny eller af ældre dato, eller hvilket mærke den har, hvis den er den rigtige til at få dig til at føle dig perfekt i den situation, som du har planlagt duften til. Og ifølge Linda Landenberg er der mange anledninger og muligheder for at forny duftgarderoben, hvis du fx drikker ti færre kopper caffe latte hver måned, så er der til en ny duft.

Linda Landenberg og Magasin er nu sammen gået i gang med at oplære 12 duftkonsulenter, der vil kunne coache dig frem til din næste parfume. ”Hvor ser du dig selv med den duft?” spurgte duftkonsulenten mig. ”Lige her i Magasin med hænderne fulde af indkøbsposer”, svarede jeg og sniffede med et smil til min nye duft igen, der med sine friske blomsternoter passer helt perfekt til en forårsdag med shopping.