Ugens favorit

Microneedling til hovedbunden
I denne uge faldt jeg over Sanzi Beautys Micro Needle Roller – et microneedling-tool til hovedbunden, vel at mærke. Vi kender microneedling til ansigt, og endda også til kroppen, men der er ikke så mange endnu, der har lanceret rollere til hovedbunden til hjemmebrug. En af dem, der har, er Sanzi Beauty, som har skabt deres Micro Needle Roller som et supplement til deres Hair Growth & Enhancing Serum. Ved at påføre serummet med rolleren, øges optagelsen af serummet, og samtidig fjernes døde hudceller fra hovedbunden.

Udvis forsigtighed
Microneedling-rollere til hjemmebrug skal bruges med forsigtighed. Af samme årsag er nålene heller ikke lige så lange som professionelle rollere, der anvendes på klinikker og i saloner. Sanzi Beautys Micro Needle Rollers nåle er 0,25 mm. Det er den længde, de stikker ned i huden, når rolleren føres hen over hovedbunden. Det er vigtigt at følge anvisningen på pakken for ikke at overgøre processen og skabe sår eller andre skader. Endvidere skal du ikke bruge en roller, hvis du har sår i hovedbunden eller en følsom hovedbund.

Øget effektivitet
Ved at bruge en roller til at påføre serum, øges optageligheden og effekten. Serummet kan naturligvis også bruges alene uden roller, hvis man ikke er så meget for at bruge roller i hovedbunden.

Hair Growth & Enhancing Serum øger hårets vækst og anvendes derfor især, hvis man oplever hårtab eller udtyndning af håret og hårfældning. Formlen indeholder baicapil (en patenteret sammensætning af forskellige planteekstrakter, der har en veldokumenteret effekt på at øge fylden i håret samt forstærke hårstråene), der stimulerer hårrødderne, forbedrer cirkulationen i hovedbunden og reducerer hårtab. Sammen med koffein og aminosyrer har baicapil en kraftfuld effekt på hårets vækst, levetid og styrke.

Og husk: brug kun rolleren på en nyvasket hovedbund.

 

***

 

Produktet har jeg fået tilsendt sammen med en pressemeddelelse tidligere på året. 

 

Tags:

Relaterede

Annonce
Annonce