Ugens favorit

Så er der nyt fra Bjert, hvor Tina Søgaard har været i ECOOKING-laboratoriet.

ECOOKING har brygget videre på opskriften til dagcremen, og den er lige kommet i en forbedret, kollagenboostende version med fugtgivende hyaluronsyre. Det betyder: fugt og opstramning, og det ka’ vi li’!

Dagcremen indeholder ud over hyaluronsyre også rødalgeekstrakt, som stimulerer kollagenproduktionen og tilfører huden fugt og beskyttelse. Herudover er der græskarkerneekstrakt i, som er rig på umættede fedtsyrer og vitaminer. Generelt er mængden af både naturlige og økologiske ingredienser markant forøget i den nye formel.

Der er også en ny natcreme med mineralrige ekstrakter fra græskar og rødalger samt argireline – også kaldet hexapeptide-8 – der hjælper ansigtsmusklerne til at slappe af, så fine linjer mindskes.

Både dagcremen og natcremen fås med og uden duft og er AllergyCertified.

For at fuldende ECOOKINGs 50+ serie, lanceres nu Energizing Eye Cream, som forstærker og booster hudens naturlige komponenter. Øjencremen indeholder hyaluronsyre, ceramid NP og tetrapeptid, som holder huden gennemfugtet, spændstig og beskyttet.  Formlen er endvidere beriget med plantestamceller fra vilde oliventræer samt B3-vitaminet niacinamid. Stamcellerne stimulerer cellefornyelsen, så huden får ny energi og et frisk udtryk.

Så der er masser af gode sager i formlerne på de tre produkter.

Jeg er allerede i gang med at teste de spritnye produkter, og det lover godt!

 

***

 

Produkterne har jeg fået tilsendt sammen med en pressemeddelelse.

 

Tags:

Relaterede

Annonce
Annonce