Vokseværk på private label-markedet

Frank Birkegaard, der de sidste 20 år har lavet private label brands, samler nu sine virksomheder under ét navn og styrker sin position både nationalt og internationalt.

Navnet på den nye gruppe er SixFive Beauty Group og det nye navn dækker over, at Frank Birkegaards forskellige selskaber bliver samlet i én stor gruppe, som vil stå stærkere og vækste til flere markeder.

SixFive Beauty Group består først og fremmest af Kolding-virksomheden CareCon, som nok er det mest kendte af selskaberne, med design og produktion af mærker som blandt andet Dennis Knudsen, Rønsbøl, Jan Thomas og Stuhr. Men også Pro4Care spiller en stor rolle med produktion, indkøb og salg i Tjekkiet og Kina. Frank Birkegaard fortæller: “Vi har brugt ekspertisen fra de forskellige virksomheder, jeg ejer i forvejen. Men nu sammenlægger vi det hele under ét navn, så det bliver mere tydeligt for vores kunder, hvad vi kan levere. Vi ønsker at sende et signal om, at hos os bestiller man ikke bare et brand eller en bestemt form og farve. Her samarbejder vi, så kundens ønsker fra virkeligheden bliver til den drøm, de har om et succesfuldt brand”.

Frank Birkegaard er CEO for SixFive Beauty Group, og medarbejderne fra de tidligere selskaber fortsætter i den nye virksomhed.

 

Tags:

Relaterede

Annonce
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com