Arbejdet i Danish Beauty Award

I dommerpanelet i Danish Beauty Award er vi i fuld gang med at gennemgå og teste alle de tilmeldte produkter. Og hold da op et stærkt felt. Der er så mange fantastiske produkter, at det er virkelig svært at prioritere. Men vi er i gang, og vi skal nok finde frem til fem nominerede i hver kategori.

Hvordan gør vi?
Vi har hver vores måde at gribe opgaven an på. Min fremgangsmåde er meget metodisk, så jeg bevarer overblikket hele tiden:
Når produkterne ankommer til test, starter jeg med at sortere dem i de kategorier, de er tilmeldt. Det er vigtigt for mig at holde en stram struktur på kategorierne for at kunne overskue arbejdet.

Jeg har en kasse til hver kategori, så jeg kan bevare overblikket over, hvilke produkter der er i hvilke kategorier. Her ser I min DBA-reol.

Når jeg tester produkterne, tager jeg lidt fra alle kategorier på én gang – dvs.  jeg tager en ”dagsration” af produkter med ud på badeværelset, så jeg har produkter til bad, hårpleje og -styling, rens, pleje af ansigt og krop, makeup, neglelak, parfume, maske mm. Denne gruppe produkter bruger jeg så i min daglige rutine i et stykke tid. Når jeg har lært produkterne at kende, lægger jeg dem lidt til side, og tager en ny ”dagsration”. Og sådan bliver jeg ved. Jeg kan så senere gå tilbage og genprøve produkter, og så begynder karaktergivningen. Her har vi et meget udførligt excel-ark, hvor vi noterer vores egne vurderinger af hvert eneste produkt. Og så kommer de spændende dommermøder, hvor vi hver især fortæller om vores oplevelser, vi diskuterer og forholder os til produkterne ud fra mange forskellige vinkler. Meget interessant og meget lærerigt for alle.

I øjeblikket er alle dommermøderne virtuelle. Sådan ser det ud, når vi holder DBA dommermøde.

Når vi efter mange møder og snakke endelig bliver enige om prioriteringen af produkterne, offentliggør vi de fem nominerede i hver kategori. Derefter fortsætter arbejdet så med at indsnævre de fem nominerede til én vinder i hver kategori, som vi præsenterer ved selve prisuddelingen. Det bliver SÅ spændende. Stay tuned

Tags:

Relaterede

Annonce
Annonce