ET IKONISK MAKEUPTALENT

Makeup-looks, hårtendenser, trends og kendisser, det er hverdag for en af Danmarks mest profilerede hår- og makeupartister, Nina Larsen. Vi har haft fornøjelsen af at tale med en travl Nina Larsen, som lige nu både er i gang med optagelserne til X Factor og Vild med Dans, hvor hun ved sidstnævnte laver hår og makeup på smukke Sarah Grünewald fredag efter fredag.

Nina Larsen har næsten 25 år på bagen som hår- og makeupartist. Hun er anerkendt både nationalt og internationalt, og har arbejdet med mange kendte personer i tidens løb. Nina Larsens kalender er altid fuldt booket, for når hun ikke laver store shows som X Factor og Vild med Dans, laver hun modeshows, kampagner, musikvideoer eller underviser. Nina er uddannet kosmetolog, frisør og makeupartist, og i år har hun kunnet tilføre endnu en titel på CV’et, nemlig forfatter. Nina udgav i sensommeren sin første bog, ”Ikonmakeup”, som er en step-by-step makeupguide.

Bogen ”Ikonmakeup”
”At få lov til at skrive og udgive en bog, der omhandler og forener interesse og arbejdsliv, det har været super spændende, (og tidskrævende),” siger Nina Larsen. Bogen består af en masse teknikker vist på en række kendte kvinder, såsom Sarah Grünewald, Sofie Linde, Nabiha, Mette Lindberg, Aura og Oh Land (Nanna Øland Fabricius). Det er en læringsbog, der gør det muligt for læseren at afprøve og lave de forskellige looks på sin egen måde. De forskellige looks i bogen er artisternes yndlingslooks og personlige udtryk, og viser den historie, som kvinderne i bogen hver især ønsker at fortælle.

Sarah Grünewald fra bogen IKONMAKEUP. Makeup: Nina Larsen.
Foto: Sarah Hesselbo.

Dommer i Danish Beauty Award
I 2021 indgår Nina Larsen som en af de nøje udvalgte dommere i Danish Beauty Award. Nina Larsen er nysgerrig og brænder for at videregive sin store viden og erfaringer inden for hår og makeup, og det blev derfor også et stort ja tak, da hun blev spurgt, om hun ville være dommer i Danish Beauty Award 2021.

Jeg er meget beæret, glad og ydmyg over at være valgt som en af dommerne. Jeg ved, det er en stor opgave, og at det kræver både meget viden, nysgerrighed, faglighed og overblik – og det er jeg sikker på, at jeg kan bidrage med. Det er et stærkt dommerpanel, som jeg skal samarbejde med,” udtaler Nina Larsen.

Mette Lindberg fra bogen IKONMAKEUP. Makeup: Nina Larsen.
Foto: Sarah Hesselbo.

Nina Larsens bud på hår- og makeup-tendenser 2020/21
Hun ryster de gode tips og tendenser ud af ærmet, og det er tydeligt, at Nina Larsen ved, hvad hun taler om. Her giver hun sine tre bud på de største hår- og makeuptendenser for denne vinter.

Tre makeuptendenser for vinteren 2020/21

  • Røde læber. Om de er matte, glossy, klassisk røde eller mørkerøde. De røde læber er ikke til at komme udenom (…det er jo ikke hele tiden, at vi har mundbind på).
  • Winged eyeliner – det er et keyword i vintermakeuppen, og her kan man jo tilpasse så eyelineren passer til ens egne øjne og stil.
  • Glitter øjne – alt efter alder, stil og personlighed kan man skrue op og ned for denne trend.

Tre hårtendenser for vinteren 2020/21

  • 70’er vibe med bløde fald i håret og naturlig volumen.
  • Buns også kaldet knold – enten højt eller lavt.
  • Lav hestehale på den stramme måde med midterskilning eller sideskilning alt efter hovedform.

Klassiske juletendenser

Hvilke hår- og makeup-trends holder altid til jul, år efter år?

  • Når vi taler hår, er det helt sikkert krøller. Det er en klassisk jule-styling.
  • Inden for makeuppen er og bliver smokey eyes en klassiker og især også til jul. Blød den op, ved at bruge andre øjenskyggefarver end sort. Prøv f.eks. med brun eller mørkegrøn.

Nina Larsen indskyder, at hun tror, at der generelt er mere fokus på øjne denne vinter, ikke mindst i julen på grund af Corona. ”Når nu vi alle skal bære mundbind, giver det god mening, at man vægter øjenmakeup frem for læbestiften”, afslutter hun.

Sofie Linde fra bogen IKONMAKEUP. Makeup: Nina Larsen.
Foto: Sarah Hesselbo.


KONKURRENCE

VIND NINA LARSENS NYE BOG ”IKONMAKEUP”

I samarbejde med Forlaget Grønningen 1 udlodder vi 3 eksemplarer af Nina Larsens bog ”Ikonmakeup”.

Sådan deltager du i konkurrencen:

Send en mail til info@fagbladetkosmetik.dk med emnelinjen
”Jeg vil gerne vinde Ikonmakeup-bogen”

Skriv dit navn og adresse i mailen, så vi kan kontakte dig.

IKONMAKEUP af Nina Larsen, 150 sider. Forlag: Grønningen 1.
Vejl. pris: kr. 299,95

Der udloddes 3 eksemplarer af bogen.
Konkurrencen slutter den 31. december 2020,
hvorefter bogen sendes direkte til vinderne.


 

Tags:

Relaterede

Annonce
Annonce