Ninas leder i november-nummeret

Kære læsere og samarbejdspartnere

 

Nu bliver vi 100% digitale
Du sidder med den sidste trykte udgave af Fagbladet Kosmetik. Heldigvis er det ikke et trist farvel, men tværtimod goddag til en helt ny start. Fremover bliver vi digitale, så du får dine nyheder fra kosmetikbranchen online.

Vi går nemlig 100% online nu og skruer helt op for aktiviteterne: Vores opdaterede website www.beautynews.dk spiller sammen med både Instagram, Facebook, LinkedIn og Twitter, så du kan følge os på netop de SoMe-kanaler, du foretrækker. Først og fremmest skal du læse vores nyhedsbrev BEAUTYNEWS, der giver dig det seneste spændende beautystof om kosmetikbranchen, trends, produkter, behandlinger, konkurrencer, min egen blog og meget mere. Så skynd dig ind og tilmeld dig nyhedsbrevet på beautynews.dk eller brug QR-koden her:

Jeg kommer bestemt ikke til at ligge på den lade side. Fremover bliver jeg aktiv som blogger, skribent, oversætter og vil indgå i advisory boards og måske også et par bestyrelser. Kontakt mig endelig, hvis du har opgaver, jeg kan hjælpe med at løse.

Tak for 45 år som kosmetikindustriens brancheblad!
Med udgangen af 2022 runder Fagbladet Kosmetik 45 år i skønhedens tjeneste. Til denne udgave har vi her på redaktionen kigget bladene fra alle årene igennem. Sikke en fantastisk udvikling både hvad angår branchens produkter, virksomheder, personligheder, begreber, trends og den generelle udvikling i takt med samfundets udvikling. Nogle år har været særligt spændende, hvor vi så nye produkter og begreber som fx mineralsk makeup, BB-cremer, nanoteknologi, stamcelleingredienser, mesoterapi, mikrobiom og meget mere. Tag med en tur down memory lane på de efterfølgende sider.

Jeg vil gerne sige tak til alle vores trofaste læsere gennem årene. Tak for alle jeres søde tilbagemeldinger, kommentarer og hilsner. Det har varmet mit hjerte, når I fortæller, at I gemmer bladene i årevis, at I bruger dem til opslag og tilbageblik, at I finder brugbar information, oversigter og viden, som I ikke vil undvære. Jeg har hørt fra jer, hvis postvæsnet har svigtet en enkelt gang, og jeres blad ikke er nået frem. Så har jeg selvfølgelig sendt et nyt eksemplar. Jeg har hørt fra jer, hvis I har mistet et tidligere nummer i jeres samling, og så har jeg også fundet det frem og sendt til jer. Tak for jeres store interesse for at læse bladet! Som sagt: det fortsætter online i nyt format.

Jeg vil rette en stor tak til vores annoncører, der trofast har støttet op om bladet og set værdien i at have et brancheblad, hvor leverandørerne bliver synlige for hele branchen og kan kommunikere deres budskaber til forhandlerne. Især tak til vores kerneannoncører, som har vist loyalitet igennem årene, også selvom der har været svære tider. Uden jer havde vi ikke kunnet lave branchebladet.

Også tak til alle, der har bidraget med artikler til bladet gennem årene. Der har været en skøn diversitet i vinkler og sproglig udfoldelse.

En særlig tak til Josephine Due Nygaard fra Brainmade, som har fulgt mig i alle årene og i 20 år været grafiker på Fagbladet Kosmetik. Josephines øje for smukke linjer, hendes sans for detaljer og hendes tekniske snilde har været værdifulde for bladet, og personligt har det været en fornøjelse at arbejde sammen med et af de mest positive mennesker, jeg kender. Jeg kan på det varmeste anbefale Josephine, hvis I har grafiske opgaver, der skal løses.

Rigtig god læselyst i dette, sidste fysiske nummer af Kosmetik-bladet. Med dette vil jeg sige tak og

På gensyn på www.beautynews.dk

 

Med venlig hilsen

Nina H. Kluge
Ansv. redaktør

 

Tags:

Relaterede

Annonce
Annonce