Ny fusion bliver til Grænn A/S

Kosmolet A/S og Miild A/S fusionerer under det nye navn Grænn A/S.
Grænn A/S bliver moderselskab for de to beauty brands Nilens Jord og Miild Beauty. Det nye firmanavn hylder de skandinaviske rødder. “Vi har valgt det islandske ord for grøn, “grænn”, som vores firmanavn for at give et skandinavisk twist til den universelle grønne symbolik. Grøn symboliserer ny begyndelse og vækst, og det giver en følelse af håb, ansvar og energi. Alt sammen ord, der beskriver os som virksomhed,” siger Grænns administrerende direktør Jakob Marum og fortsætter:

“På tværs af mange brancher så som mode, design og gastronomi er Danmark i sig selv blevet et brand båret af kvalitet og modernitet, og vi ser derfor nu en mulighed for at komme ind på den internationale skønhedsscene ved at bygge videre på de skandinaviske værdier. Den globale skønhedsindustri er i dag domineret af franske og amerikanske mærker, men vi tror på, at forbrugere over hele verden vil sætte pris på et nyt, enkelt og renere bud på skønhedsrutiner og produkter uden at gå på kompromis.”

Jakob Marum, administrerende direktør i Grænn A/S

Nilens Jord fyldte 40 år i 2022, og Nilens Jords makeup bruges i dag af over 700.000 danske kvinder.

Miild Beauty blev grundlagt af de to makeupartister og veninder Tine Svendsen og Tanja Largré i 2017. De delte visionen om at revolutionere skønhedsindustrien med mere rene produkter, der samtidig havde samme højre kvalitet som de bedste i branchen. Miild er inde i en spændende udvikling og lancerer bl.a. en ny og moderne visuel identitet i foråret.

Tine Svendsen og Tanja Largré, stiftere af Miild Beauty

Jakob Marum uddyber: “Selvom flere danske skønhedsmærker er til stede i udlandet, har vi endnu ikke set et reelt gennembrud af Danish Beauty på den internationale scene. Danish Beauty betragtes stadig som en nichekategori. Med Grænn har vi åbnet op for en større international ekspansion i og uden for Europa med Nielns Jord og Miild, og interessen er stor allerede.”

Nilens Jord åbner i mere end 70 butikker i Tyskland i år, og det er planen at komme ind på flere andre nye markeder inden for 1-2 år.

Grænn A/S er en division af Matas Group.

Fusionen mellem Kosmolet A/S og Miild A/S trådte i kraft pr. 1. november 2023.

 

***

 

 

Tags:

Relaterede

Annonce
Annonce