Jaaaa, nu vælter det ind med tilmeldinger til Danish Beauty Award 2021. Vi følger løbende med i registreringerne på danishbeautyaward.dk, og pakkerne er så småt begyndt at ankomme hos dommerne nu.

Så er vi i gang med en spændende ny beauty-sæson!

Det er en dejlig tid på året. Kategorierne er meldt ud, dommerpanelet er sat, og tilmeldingerne kommer ind hver dag nu. Som dommer i Danish Beauty Award glæder jeg mig meget til samarbejdet i dommergruppen, hvor vi siger goddag til tre nye dommere, men også til et herligt gensyn med resten af dommerbanden.

Også kategorierne er der ændret lidt på i år, og vi skal bl.a. vurdere produkter i kategorien Årets Hygiejnepris – ja, den pris er jo næsten uundgåelig her i corona-året, hvor vi har set mange nye hygiejneprodukter og -mærker.

Nu er vi i gang med at åbne pakkerne, se på produkterne, læse beskrivelser og begrundelser, smøre, duppe og spraye på os selv og hinanden for at vurdere vores oplevelser af produkterne, produkternes evne til at leve op til forventningerne, til markedsføringen og til at ramme målgruppen. Vi ser på sammensætninger, formler, skin feel og meget mere. Det er SÅ spændende, hvad vi møder i dommerarbejdet i løbet af de kommende måneder, og du kan følge med i en DBA-dommers arbejde her på bloggen, hvor jeg løbende vil blogge om arbejdet med Danish Beauty Award 2021.

 

Skønne hilsner
Nina