Søskendeparret Lone Bjørn Nielsen og Søren Nielsen har solgt deres virksomhed, Elements Group, til det svenskejede Scandinavian Cosmetics Group pr. 12. august 2020.

Scandinavian Cosmetics Group styrker således sin position på det danske marked og skaber en skandinavisk samarbejdspartner for brand owners og detailhandel. Elements Group repræsenterer i dag 14 mærker og dækker hele værdikæden fra brand building og marketing til category management og distribution.

Elements Groups ledelse, Lone Bjørn Nielsen og Søren Nielsen forbliver i deres nuværende stillinger og overtager ansvaret for den nye sammenlagte virksomhed. De vil også geninvestere en del af købsprisen i det eksisterende incitamentsprogram og bliver aktionærer i Scandinavian Cosmetics Group.

“Vi ser meget frem til vores samarbejde og de spændende udfordringer, som vi vil møde sammen med vores samarbejdspartnere,” udtaler Joakim Johnsson, CEO i Scandinavian Cosmetics Group, og fortsætter: “Vi er imponeret over Element’s udvikling på det danske marked, og hvor veldreven virksomheden er. Vores mål er at blive det førende kosmetikmærkefirma også i Danmark, og erhvervelsen af Elements er et stort skridt hen imod målet. Ved at integrere Elements ind i Scandinavian Cosmetics vil vi ikke alene styrke vores tilstedeværelse i Danmark men også blive en stærkere samarbejdspartner for både brand owners og detailhandel på alle de skandinaviske markeder.”

Lone Bjørn Nielsen, CEO i Elements Group, supplerer: “Vi er meget spændte på denne mulighed. Det er det perfekte match, kan man sige. Størrelsen har en betydning på et stærkt konkurrencepræget marked, og ved at matche størrelsen med vores kreative ud-af-boksen-tankegang kan vi hele tiden være foran og være en endnu bedre partner for vores mærker og kunder. Sammen er vi stærkere!”

“Indtil videre er det business as usual, og Elements kører videre, indtil vi melder andet ud,” fortæller Søren Nielsen til Fagbladet Kosmetik.

 

 

 

Joakim Johnsson, Lone Bjørn Nielsen og Søren Nielsen