VIVANESS 2020 messen i Nürnberg i Tyskland løber af stablen om en måneds tid, og der er masser af spændende nyt at studere for beautynørder.

Når messedørene åbnes den 12. februar 2020 er det til et større areal end nogensinde. Det tolker vi som et udtryk for, at der bliver større og større interesse for naturlig og økologisk personlig pleje. VIVANESS-messen er en af de helt store, internationale messer og kan byde velkommen til omkring 300 udstillere fra 40 lande inden for naturkosmetik, og sidste år blev der registreret 51.488 deltagere.

Produktkategorierne er bl.a. hudpleje, kropspleje, hårpleje, dekorativ kosmetik, dufte, specialprodukter, råvarer og emballage.

Messeprogrammet byder på en lang række foredrag, shows samt prisuddeling undervejs. Endvidere er der en særlig “Novelty Stand”, som viser et overblik over de nyeste trends inden for naturlige plejeprodukter. De besøgende kan stemme på deres favoritprodukt blandt 150 nyheder i prisuddelingen “Best New Product Award” med syv kategorier.

VIVANESS-messen afholdes i kombination med BIOFACH-messen, som er verdens største fagmesse for økologiske fødevarer.

Messen afholdes i dagene 12.-15. februar 2020 i Nürnberg, Tyskland.
Se mere om messen og tilmelding her: www.vivaness.com