Total forkælelse og afstressning

I dag er jeg blevet forkælet med hele to massagebehandlinger på den nyåbnede afstressningsklinik Lucia Care Clinic i hjertet af Odense. Klinikken er Nordens eneste privatklinik, der forener konventionel medicin med integrative tilgange.

Jeg startede med en vidunderlig afslappende velværemassage med lange, blide strøg kombineret med hot stones. Den beroligende massage reducerer spændinger, og min dygtige behandler tog fat på lige netop de steder, hvor jeg havde spændinger – og de slap! Det giver fuldstændig velvære, når en spænding giver slip, og min krop blev blød og afslappet.

Her er jeg klar til massage!

Og så var jeg klar til næste massage:

Rytmisk massage
Rytmisk massage har ikke noget med trommer eller andre rytmeinstrumenter at gøre. Det er en blid massage, der hjælper sjæl og krop med at komme i harmoni. Den følger og forener kroppens rytmer.

Der er faktisk kun tre behandlere i Danmark, der kan udføre denne form for massage. Og jeg var så heldig at være i hænderne på en af disse meget dygtige behandlere, som har taget en 2½ år lang uddannelse i behandlingsformen.

Klar til rytmisk massage

Rytmisk massage er baseret på Rudolf Steiners antroposofiske filosofi om det hele menneskes sammensætning af legeme, sjæl og ånd. Behandlingen er oprindelig udviklet af Dr. Ita Wegman og senere videreudviklet af Dr. Margarethe Hauschka og kaldes derfor også Hauschka Massage.

Med blide, rytmisk udførte greb arbejdes der på det meste af kroppen, alt efter hvilket mål der arbejdes ud fra. Og jeg må sige, at min behandler havde et helt særligt touch, der fik hele mit system til at slappe fuldstændigt af, hvorefter hun kunne arbejde med mine ømme områder på kroppen. Jeg har sjældent prøvet noget SÅ afslappende og behageligt. Og nu her bagefter har jeg det så godt i hele kroppen og føler mig samtidig fuldstændig afslappet.

TAK til Nanna Kirkebjerg for at invitere mig til at prøve de spændende behandlinger i den nyåbnede Lucia Care Clinic.

 

Lucia Care er ikke “kun” en klinik. Det er også en hudplejeserie, udviklet af stifteren Nanna Kirkebjerg.

Om Lucia Care Clinic: Botanik møder lægevidenskab
Pioneren bag Lucia Care er Nanna Kirkebjerg, som er speciallæge i almen medicin og uddannet i naturmedicin. Idéen til Lucia Care tog form i 2017, da Nanna drev en stressklinik, hvor hun anvendte naturmedicinske olier til stresslindrende badeterapi og til at aflaste nerve-sanse-systemet. I sit virke som praktiserende læge nærer Nanna en særlig passion for antroposofien. Blikket for det hele menneske i pagt med naturen er en del af Lucia Cares grundlæggende filosofi.

 

Den flotte indgang til Lucia Care Clinic, som ligger helt centralt i Odense på Albani Torv

 

Selv toiletterne er utroligt smukke i den flotte gamle bygning, som Lucia Care Clinic er indrettet i.

 

***

 

Tags:

Relaterede

Annonce
Annonce