Ugens favorit

Beskyt huden mod digital stress
Overskriften dækker kun over en lille del af, hvad denne smarte mist kan. Coola Refresing Water Mist SPF15 er en forfriskende og beskyttende mist til huden og kan bruges året rundt.

Misten fugter og opfrisker huden, og så beskytter den mod mange ting: bredspektret SPF15 beskytter mod solens UVA- og UVB-stråler, og Coolas BlueScreen™ Digital De-Stress™-teknologi beskytter mod nutidens stressfaktorer i huden, så som blåt lys, infrarød stråling og forurening.

Formlen indeholder en blanding af antioxidanter og indiske jasminplante-stamceller samt økologisk aloe- og kokosvand, som hjælper til at holde huden fugtet, frisk og beskyttet.

Det er ren velvære for huden.

Misten er lanceret sammen med en lige så potent og beskyttende dagcreme: Coola Refreshing Water Cream SPF50, som fugter og beskytter med samme teknologi – blot med SPF50 for at være ekstra godt beskyttet.

Med et liv med mange timer foran skærmen og mange timer ude i luften er jeg glad for at have fundet disse produkter til at beskytte min hud mod de mange udefrakommende aggressorer. Og misten bruger jeg mange gange i løbet af dagen – både under og over makeup.

 

 

 

***

 

 Produkterne har jeg fået tilsendt sammen med en pressemeddelelse. 

Tags:

Relaterede

Annonce
Annonce