Ugens favorit

Kollagen, der dufter og smager godt!
Kollagenpulver er et populært kosttilskud. Jeg har efterhånden testet mange forskellige kollagenpulvere, og de har hver deres fordele. Lige nu spiser – eller rettere drikker –  jeg hver dag Natur Drogeriets Collagen-Boost med hyaluronsyre og smag af vanilje. Den både dufter og smager dejligt at vanilje. Det er ofte kollagen-pulveres udfordring, at det har duft og smag af kollagenkildens oprindelse, fx kvæg eller fisk. Men Natur Drogeriet er altså kommet ud over det problem ved at tilsætte vanilje. Dejligt.

Ud over den gode smag af vanilje indeholder kollagenpulveret også hyaluronsyre. Kollagen og hyaluronsyre er to af kroppens – og ikke mindst hudens – vigtige byggesten, så de er et godt makkerpar.

Pulverblandingen indeholder peptider fra hydrolyseret kollagen fra kvæg. Desuden indeholder blandingen  kiselpulver og C-vitamin.

Det er også smart at komme C-vitamin i, for dette vitamin er nødvendigt for, at kroppen kan danne kollagen, og dermed øges optagelsen af kollagenet i kroppen.

Tip:
Hvordan indtager du bedst kollagenpulver? Du kan opløse pulveret og drikke det, du kan drysse det på din yoghurt, i din suppe, gryderet, kaffe, te m.m. Kun fantasien sætter grænser.

Jeg bruger selv denne metode til at opløse kollagenpulver:

En skefuld (læs mængden på pakken) hældes i et glas. Pulveret dækkes med vand, og jeg rører rundt, til det er opløst. Jeg lader det stå lidt (mens jeg spiser morgenmad), så opløser det sig helt af sig selv. Derefter tilsætter jeg den ønskede smag af juice eller lignende. Jeg bruger ofte kakaomælk, hvis jeg bruger et pulver uden tilsat duft, for kakao tager enhver duft og smag af fisk, kvæg eller lignende. Og så er det lige til at drikke.

Velbekomme!

 

Læs meget mere om kollagen her:

Collagen – bindevævets vigtige byggesten
Kollagen og hyaluronsyre topper inner beauty
Foodification af beauty
Beauty-kosttilskud er kommet for at blive – del 1
Beauty-kosttilskud er kommet for at blive – del 2
Klædt på til vinteren

 

***

 

Produktet har jeg fået tilsendt sammen med en pressemeddelelse.

 

Tags:

Relaterede

Annonce
Annonce