Ugens favorit

I dag er det WORLD SLEEP DAY! Den internationale søvndag markeres for at fejre god nattesøvn og sætte fokus på søvnproblemer og konsekvenserne af manglende søvn verden over.

I anledning af World Sleep Day har jeg netop modtaget en ”sovepakke” fra Rituals, nemlig serien The Ritual of Jing SLEEP. En velgennemtænkt serie til alle, der har brug for lidt hjælp til at finde ro ved sengetid.

Ritual of Jing SLEEP-serien giver ro og afslapning til krop, sind og sjæl og byder på produkter til en hel afslapningsrutine før sengetid.

Første trin er et dejligt varmt bad med Peaceful Sleep Shower Oil, som giver både blød hud og afslapper kroppen.

Næste trin er at påføre Sleep Serum på tindingerne, panden og i nakken. Den virker beroligende og dejligt afslappende. Samtidig kan du smøre hænderne i Night Rescue Hand Mask, som plejer hænderne natten over og har en dejlig beroligende duft.

Endelig skal soveværelset og sengetøjet også lige klargøres til en afslappende nat. Pillow & Body Mist sprayes på sengetøjet*, og Sleep Aroma Diffuser spreder en skøn duft af sandeltræ og lavendel, der beroliger sanserne. Denne duft er gennemgående i alle produkterne.

Jeg glæder mig til min aftenrutine i aften, hvor både jeg, mit soveværelse og mit sengetøj skal indhylles i den beroligende duft af sandeltræ og lavendel. SOV GODT!

 

 

*) Hovedpudeduften kan sagtens sprayes på hovedpuden – den giver ingen mærker på betrækket.

 

***

Produkterne har jeg fået tilsendt sammen med en pressemeddelelse.

 

Tags:

Relaterede

Annonce
Annonce