Ugens favorit

Glade øjne
Huden omkring øjnene er sart. Den er to til fem gange tyndere end huden på andre dele af kroppen. Vi blinker op til 10.000 gange om dagen, så øjenhuden bevæger sig næsten konstant. Alt dette gør, at der er brug for ekstra pleje til den fine hud i øjenområdet.

Øjenudfordringer: Blandt europæiske kvinder er de tre største problemer hængende øjenlåg, mørke rande samt rynker, ifølge en undersøgelse foretaget af L’Oréal.

Biotherm har derfor sat fokus på pleje af øjenområdet og lanceret en ny Blue Pro-Retinol Eye Cream – og jeg er fan! Jeg elsker øjencremer (ikke kun fordi jeg er en 60+, for jeg har brugt øjencremer de sidste 30 år), og denne er i særdeleshed en fornøjelse af bruge, og så giver den faktisk synligt flotte resultater efter nogle ugers brug.

Brugere af produktet rapporterer om: reduktion af rynker i øjenområdet, lysere og fastere øjenkontur, mere fasthed og spændstighed, mindskning af mørke rande og poser under øjnene, og øjenområdet opleves mere strålende. Det lyder alt sammen godt, så jeg dykkede lidt ned i, hvad denne formel kan:

Biotherms Blue Pro-Retinol Eye Cream består bl.a. af Life Plankton, pro-retinol og koffein. Siden biologen Jeanine Marissal grundlagde Biotherm i 1952, har brandet været drevet af videnskaben om levende mikroorganismer, og det var Jeanine, der opdagede de helbredende kræfter i en mikroorganisme, der findes i termisk vand: Life Plankton. Dette plankton har en særligt hudforbedrende kraft, viser 11 videnskabelige artikler, og den er omfattet af 8 patenter.

Pro-retinol er et derivat af aktiv retinol, også kaldet retinylpalmitat. Når det påføres huden, nedbrydes det til retinol og palmitinsyre for gradvist at frigive retinol i huden over tid. Det gør, at huden ikke bliver irriteret, som det kan ellers ske ved anvendelse af retinol.

Synergieffekt
Det har vist sig, at Life Plankton forstærker effekten af pro-retinol. Virkningen af pro-retinol kan ganges med 1,5, når den kombineres med den rette dosis Life Plankton.

Ingrediensen koffein virker sammentrækkende på huden og er kendt for at reducere poser under øjnene. Nu viser det sig, at Life Plankton forstærker effekten af koffein på NAD (Nicotinamide Adenine Dinucleotide), som er et naturligt forekommende molekyle, der findes i vores celler, og som er ansvarlig for DNA-reparation samt nærings- og energitilførsel til cellerne.

Konsistens
Cremens konsistens bliver kaldt ’melt-in balm’, da den påføres i en transformativ smeltende balm-konsistens, der forvandles til en lettere tekstur, der trænger nemt ind i huden.

Og så – selvfølgelig – fristes man til at sige, da L’Oréal har nogle superstærke bæredygtighedsforpligtelser for alle sine brands: Formlen er vegansk og indeholder 95% ingredienser af naturlig oprindelse og er 99% biologisk nedbrydelig. Cremen kommer i en krukke af 40% genbrugsglas med et låg af 100% genbrugsplast.

What’s not to like!

 

***

 

Produktet har jeg fået tilsendt sammen med en pressemeddelelse. 

Tags:

Relaterede

Annonce
Annonce