VELKOMMEN
til min blog, og tak fordi du læser med.

Jeg elsker vores beauty-verden i alle dens afskygninger. Skønhedsprodukter. Sund og lækker mad. Meditation. Træning. Ansigtsbehandling. Forskning og produktudvikling, der viser nye veje.

Jeg bliver meget inspireret af at læse beauty-blogs. Lære af andres erfaringer og synspunkter. Og selvfølgelig følge med i bloggernes dagligdag.

Har du det også sådan? Så håber jeg, at du læser med, når jeg selv kaster mig ud i bloggerverdenen.

Efter 17 år i kosmetikbranchen har jeg taget tilløb, tøvet lidt, spekuleret, planlagt, tvivlet. Men nej: Der er så meget, jeg gerne vil fortælle dig om. Så meget jeg har på hjerte. Nu skal det være.

Du kommer til at læse om mine egne erfaringer og oplevelser med skønhedsprodukter, Fagbladet KOSMETIK, Danish Beauty Award, samt hvad der i øvrigt sker i beauty-branchen.

MEN jeg skriver også om andre ting fra mit liv som fx oplevelser på mine rejser, spændende træningsmuligheder, interessant mad og andre aspekter af et godt, glad og sundt liv.

Lige et par ord om mig selv…
Mit navn er Nina Høfler Kluge, jeg er 58 år, mor til to voksne børn, og jeg bor i Charlottenlund. Til daglig er jeg ansvarshavende redaktør på (og ejer af) den danske skønhedsbranches brancheblad: Fagbladet KOSMETIK. Jeg har også i sin tid stiftet Danish Beauty Award sammen med Anne-Dorte Mathiesen, hvor jeg er i bestyrelsen og dommer i juryen, der hvert år vurderer de tilmeldte produkter.

Jeg arbejder med skønhedsprodukter og -behandlinger, og det er et drømmejob. Skønhedsbranchen er en virkelig spændende branche, og der er konstant en rivende udvikling inden for forskning, innovation, produktudvikling, trends & tendenser og markedet generelt. Her har jeg fingeren på pulsen – og det er det, jeg skriver om i Fagbladet KOSMETIK …and I love it!

Mit motto er: Skønhed og sundhed er to sider af samme sag!

Kærlig hilsen
Nina