VIND en skøn julekalender

Nu har du chancen for at vinde en superflot julekalender fra The Body Shop fyldt med skønne produkter til selvforkælelse af hud, hår m.m.

Historien om pakkekalenderen
Den allerførste pakkekalender fra The Body Shop blev skabt i København for 23 år siden af Tanja Bruun, der arbejdede som butikschef hos The Body Shop ved Hovedbanegården. Tanja ville give sin lillesøster Sara en pakkekalender, og den bestod af mange dejlige hudplejeprodukter. Det var der, Tanja indså, at hun kunne bringe idéen videre til sin butik. I november 2000 begyndte de første kalendere at tage form og blev hurtigt udsolgt år efter år. Salgstallene, der røg i vejret, blev bemærket af hovedkontoret i England – og det var sådan, skønhedskalenderen blev til. I dag leverer The Body Shop over 300.000 kalendere, der nydes i mere end 60 lande verden over.

Tanja Bruun

The Body Shops julekalendere fremhæver de positive forandringer, der sker gennem samarbejdet med globale Community Fair Trade-partnere – et samarbejde, der er skabt for at fremme landmænd og producenter, der er involveret i produktionen af The Body Shops produkter, samt investere tilbage i sociale og miljømæssige projekter i lokalsamfund. Alle produkter i kalenderen er enten beriget med ingredienser, eller har emballage lavet af The Body Shops partnere rundt om i verden.

Hvad kan du vinde?
Vi udlodder The Ultimate Advent of Change Calender til en værdi af kr. 2.330,00.

Kalenderen er propfyldt med The Body Shop-bestsellere, herunder lækker hudpleje, accessories m.m. som fx Edelweiss Smoothing Day Cream, Mango Body Butter, Vitamin C Face Polish og den velduftende Banana Shampoo.

SÅDAN DELTAGER DU I LODTRÆKNINGEN:

Tryk på:

DELTAG

(åbner mail til info@fagbladetkosmetik.dk)

og skriv “The Body Shop” i emnelinjen og skriv i mailen dit navn, telefonnummer, mailadresse samt postadresse, så vi kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder.

Konkurrencen slutter fredag den 10. november 2023, hvorefter præmien sendes direkte til vinderen. Vinderen får direkte besked.

Held og lykke 🤞

 

 

Konkurrencebetingelser

Tags:

Relaterede

Annonce
Annonce