10 hotte beauty trends i 2020’erne. #10

Vi er nu kommet til det sidste indlæg i føljetonen om 10 trends på tærsklen til det nye årti.

Trend nr. 10: Langsom wellness

Trend avler altid modtrend. Som modtrend til tidens hurtige og effektive ansigts- og kropsbehandlinger, går vi også den modsatte vej og tager ansvar for vores fysiske og psykiske helbred ved at tage på spa- og wellnessophold og nyde roen og langsommeligheden.

Her i Danmark ser vi nu high-end spa’er skyde op og tilbyde holistiske wellness-pakker, som plejer vores sind og krop med alt fra oplevelser af at flyde vægtløst rundt i en saltbassin til yoga, meditation, mindfulness og åndedrætsøvelser inkorporeret i spa-oplevelsen. Tid er den nye luksus, og at slukke for mobiltelefonen og SoMe-tilstedeværelsen i en dag eller to er nu den ultimative Me-Time.

Eksempel: På Hotel Vejlefjord smelter spa-oplevelsen sammen med naturens beroligende omgivelser, og helhedsoplevelsen opnås, når en spa-session blander Vejlefjord Spa’s mange sanseoplevelser i de termiske bade og talassospa’et med naturens afslappende virkning fra en badetur i den tilhørende fjord og en spadseretur i den smukke have og bakkede skovstier. Det er holistisk pleje af både krop og sjæl.

 

 

Læs mere om trenden her:

Se Anne-Dorte Mathiesens artikel fra Fagbladet Kosmetik her:
Træn dit ansigt og få udløst spændingen

Se Julia Lahmes artikel fra Fagbladet Kosmetik her:
Maendene_kommer

 

Tags:

Relaterede

Annonce
Annonce