Ny strategi for Exuviance Professional og Neostrata

#reklame

HBS Nordic arbejder med en ny strategi for de to mærker Exuviance Professional og Neostrata. Neostrata har tidligere udelukkende kunnet købes hos læger og hudlægeklinikker, men vil fremadrettet også blive forhandlet hos hudplejeklinikker.

Neostrata er søstermærke til Exuviance Professional og kommer i løbet af 2024 til at erstatte Exuviance Professional hos kosmetiske klinikker og kosmetologer.

Exuviance kan fortsat købes i detailhandelen. I detailhandelen forhandles Exuviances retailserie, som blev lanceret for nogle år siden.

Vi har talt med HBS Nordics direktør, Katarina Mesan, om den nye strategi:

Vil Exuviance Professional serien udgå helt, eller bliver den en del af Neostrata?
Katarina Mesan: Exuviance Professional har gradvist delt flere og flere sammensætninger med Neostrata og Exuviance Retail, så det, der sker nu, bliver en logisk sammenlægning. Stort set alle Exuviance Professional-produkter vil være tilgængelige enten hos Neostrata eller hos Exuviance Retail. Så brandet Exuviance Professional bliver langsomt udfaset, men produkterne vil forblive tilgængelige.

Direktør Katarina Mesan fra HBS Nordic

Er det de samme produkter, der kan købes hos læger og hudplejeklinikker?
Katarina Mesan: Ja det er det.

Er den nye strategi internationalt besluttet, eller er det kun her i Norden?
Katarina Mesan: Det er en international beslutning fra varemærket, så det er en global ændring. Som nordisk partner ser vi meget positivt på denne ændring, som føles helt rigtig nu.

Kan du fortælle lidt mere om Neostrata som brand?
Katarina Mesan: Neostrata er det mærke, som professorerne bag de nævnte brands først udviklede, efter at de havde opdaget fordelene for huden ved AHA-syrer. Neostrata blev oprindelig udviklet som et supplement til medicinsk behandling, og efterhånden blev det naturligt at tilbyde løsninger til alle dem, der ønsker at forbedre deres hud, men som ikke nødvendigvis har brug for medicinsk hjælp.

Neostrata er siden da blevet et førende brand inden for opfyldelse af alle de forskellige behov inden for hudpleje. Udgangspunktet har altid været at styrke hudens barriere og hudens egen evne til at forny sig. Med mange forskellige dokumenterede ingredienser som vores egenudviklede AHA, PHA, NeoGlucosamin og nu senest en ny peptid – i kombination med retinol, andre peptider og C-vitamin – kan man imødekomme alle hudtypers behov. På klinikker kan man få Neostratas professionelle peels, som er et meget godt supplement til hjemmepleje for at opnå de allerbedste resultater.

Hvor kan Exuviance-produkter købes i Danmark?
Katarina Mesan: Exuviances butiksserie findes i udvalgte butikker såsom Matas og Magasin samt i klinikker, der har Exuviance som supplement til Neostrata.

Vil der fortsat blive udviklet nye produkter i Exuviance-serien?
Katarina Mesan: Absolut, vi har netop lanceret nogle nyheder til fedtet/akne-tilbøjelig hud, og efter sommeren vil vi introducere en well-aging serie med blandt andet en helt ny innovativ ingrediens!

De nyeste produkter
Både Exuviance og Neostrata er gode til at udvikle nye produkter, og de allernyeste lanceringer fra de to mærker er disse:

Skin Active fra Neostrata er en antiaging-serie baseret på en sammensætning af unikke, videnskabeligt udviklede ingredienser, som hver især er meget effektive. Nu udvides serien med to nye produkter og en ny innovativ teknologi – MicroDiPeptide229.

 

Neostrata Rebound Sculpting Cream er en reparerende og styrkende natcreme med Neostratas peptidteknologi, MicroDiPeptide229, som stimulerer hudens volumengivende processer, som kombineres med AHA-syre, PHA-syre, Aminofil samt planteekstrakter, der tilsammen giver opstrammet, udglattet og forynget hud. MicroDiPeptide229‘s virkning i huden optimeres på grund af den særlige størrelse, som er 2,5 gange mindre en almindeligt forekommende peptider.

 

Neostrata Hyaluronic Luminous Lift er et let og blødt koncentrat, der kan bruges som natcreme eller som serum. Formlen indeholder hyaluronsyre i tre forskellige molekylestørrelser for at optimere optagelsen i huden. Fugtindholdet i huden øges, og NeoGlukosamin hjælper til en jævnere hudtone og struktur samt stimulerer hudens volumen, opstrammer huden og reducerer linjer og rynker.

Se mere/køb her: Neostrata

Exuviance Night Corrector for Oily & Acne-Prone Skin er en let og oliefri natcreme med mandelsyre, der virker talgregulerende og minimerer synligheden af store porer. Indholdet af AHA- og PHA-syrer stimulerer cellefornyelsen, virker eksfolierende og tilfører fugt.

 

Exuviance Pore Clarifying Cleanser er et renseprodukt til olieret og akne-plaget hud. Med både AHA-, PHA- og BHA-syrer og tea tree oil reguleres overskydende talg, og tilstoppede porer modvirkes. Kan bruges morgen og aften og både forebygger og reducerer fedtet hud, bumser og poremasker.

 

***

 

Tags:

Relaterede

Annonce
Annonce