Den smukkeste hestehale

Jeg faldt helt på halen over denne smukke hestehale!

Ind på mit skrivebord kom en pressemeddelelse fra Alterna, der fortæller om deres My Hair. My Canvas hårpleje- og stylingserie, der er skabt ud fra teorien: Prime, Create, Extend, altså forbered, skab og forlæng. I praksis betyder det, at stylingen starter allerede ved hårvasken. Betragt hårbunden som et lærred, der skal klargøres, inden kunstneren går i gang med at være kreativ og skabe noget smukt. Så en god shampoo er vigtigt for det materiale – altså håret – der skal arbejdes med efterfølgende.

Joana Neves, der er adm. redaktør hos Alterna Europe fortæller: “Først og fremmest er det vigtigt at bruge en god shampoo for at prime håret inden styling og for at skabe den perfekte base. Alternas My Hair.My Canvas.Me Time Everyday Shampoo er et af mine yndlingsprodukter, som giver håret fugt, shine og blødhed og gør det lettere at style. Hårvask bør være en luksuriøs og behagelig oplevelse både hos frisøren og derhjemme, og det er derfor vigtigt at bruge produkter af høj kvalitet med gode ingredienser som fx Botanical Caviar, som vores Me Time-shampoo har. My Hair.My Canvas.Restore Rituals Nourishing Masque er et must, som giver håret dybdegående fugt, modvirker at håret knækker, bliver frizzy og elektrisk og forbedrer hårets generelle udseende og tekstur. Jeg elsker at kombinere denne med My Hair.My Canvas.Boostere som Glow Crazy Shine Booster eller Jelly Fix Repair Booster, afhængigt af kundens hår, som giver en mere intens og målrettet behandling af håret.

Hår- og makeupartist Sabrina Dijkman, der er ambassadør for Alterna, har skabt den smukkeste hestehale, synes jeg. Og til det har hun brugt Alternas My Hair.My Canvas-produkterne, og vi har fået lokket fremgangsmåden ud af hende. Den kommer her – DIY hestehaleopsætning:

* Først preppes håret med My Hair.My Canvas.Soaring High Volumizing Blowout Mist, inden håret føntørres.

* Efter føntørring børstes håret godt igennem.

* Opsæt håret i en hestehale.

* Spray håret igennem med My Hair.My Canvas.Another Day Dry Shampoo helt ud til hårspidserne for at skabe optimal volumen. Dry Shampooen kan evt. også bruges ved hårrødderne inden opsætning i hestehale for at give håret struktur og volumen.

* Slut af med at tage to små sektioner af håret fra hestehalen og flet dem og sno dem rundt om hestehalen for at skjule hårelastikken.

Et voila! Den smukkeste hestehale:

***

Tags:

Relaterede

Annonce