Vi mødes – fysisk – til prisuddeling

Endelig skal skønhedsbranchen mødes og se hinanden igen. Vi glæder os!

I dag er der præcis 3 uger til kåringen af vinderne ved Danish Beauty Award 2021. Det sker den 4. juni 2021 ved det store prisuddelingsshow i Tivoli Congress Center – lige som det plejer …bortset fra i 2020, hvor prisuddelingen var virtuel. Og helt, som vi plejer, er det alligevel heller ikke, for vi skal selvfølgelig overholde alskens regler og corona-retningslinjer, og det gør vi med glæde – bare vi kan mødes.

Det er 15. gang, at prisuddelingen finder sted. Der overrækkes priser til årets bedste skønhedsprodukter – indefra som udefra – beautysteder og behandlinger samt til vinderne af Goodieboxprisen, Matas-prisen 2021 og Influencers’ Choice Award.

Vores værtspar er Cecilie Beck og Rasmus Botoft. De to vil sørge for, at vi på underholdende vis bliver ført gennem prisuddelingens mange kategorier, møder nye artister og hilser på prisoverrækkerne, så vi sammen får en aften fuld af begejstring, glæde og god musik.

Billetter
Du kan købe billet til Danish Beauty Award den 4. juni 2021 her på Billetlugen. Tilmeldingsfristen er nu, så skynd dig, hvis du vil have en plads.

Invitationen til eventet kan du se her (obs: den er lavet før de nugældende restriktioner): Invitation

Vi mødes med ekstra god plads omkring os og med
de nugældende corona-restriktioner:

  • Alle skal fremvise corona-pas ved ankomst
  • Alle skal bære mundbind, når de ikke sidder ned (dog ikke på scenen)
  • Gæster har 2 m2 siddende og 4 m2 stående til rådighed
  • Vi sidder til bords med 1 meters afstand
  • Vi skal hurtigst muligt ind i salen og sidde i stedet for at opholde os i foyeren, og vi får velkomstdrink og gallamiddag serveret i salen
  • Serveringen stopper kl. 22.00, og prisuddelingen er slut kl. 23.00
  • Selve bordopstillingen er uforandret, men vi kan kun sidde på hver anden plads, så alle som allerede har købt billet vil blive omrokeret
  • Omgås I jævnligt på kontoret eller i hjemmet, da kan I undtagelsesvis godt sidde med mindre afstand ved bordet
  • Vi inviterer stadig til fotografering ved pressevæggen som altid

Vi ses in real life!

Yderligere info:
Se mere på www.danishbeautyaward.dk – og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du følger med i den løbende information om DBA.

Ved spørgsmål om DBA, kontakt Anne-Dorte Mathiesen på adm@danishbeautyaward.dk

Tags:

Relaterede

Annonce
Annonce