I det smukke Sallingområde ved Limfjorden ligger den lille familieejede virksomhed Yummi Haircare. Det er mor og søn, der har skabt foretagendet, og svigerdatter er trådt med ind i virksomheden. Og det er deres fælles passion for god hårpleje, der er drivkraften.

Det startede med hårvitaminerne Yummi Gummi, og hurtigt blev serien udvidet med hårplejeprodukter, børster, håndklæder m.m. “Vores holdning til hårpleje er, at man bliver nødt til at have både den indre og ydre hårpleje i orden, før ens hår virkelig kan blive sundt og stærkt,” siger Lotte Lindgren, indehaver af Yummi Haircare.

VIND produkterne
Nu har du chancen for at vinde et Yummi Haircare sæt bestående af Grow and Glow Shampoo, Balsam, Hårserum samt Deep Scalp Brush til en samlet værdi af kr. 686,00.

Yummi Haircare Grow and Glow serien booster hårvæksten, øger tykkelsen af hårstråene og mindsker hårtab. Serien består af shampoo, balsam og serum. Produkterne plejer og styrker håret og gør håret glat og blank. Produkterne er beriget med frugtsyre, som giver en mild eksfoliering af hårbunden og aktiverer hårsækkenes regenerering og derved øger hårvæksten. Serien kan bruges af både kvinder og mænd.

Indholdet af aktive ingredienser som bl.a. Curcuma Longa har i flere studier påvist op til 89% reduktion af hårtab og op til 52% stigning i hårtæthed efter 90 til 150 dages brug. Derudover er der Amaranthus Caudatus Seed Extract i, som har vist at øge diameteren på hårstrå med op til 11,3%.

Deep Scalp Brush er en hovedbunds-massagebørste med silikonepigge, som kan bruges i både vådt og tørt hår. Den stimulerer blodtilførslen til hovedbunden og hårrødderne og øger dermed hårvæksten. Døjer du med spændinger i hovedbund og nakke, kan du løsne dem ved at bruge børsten i cirkelbevægelse de steder, du har behov. Børsten er også velegnet til skæl i hovedbunden, hvor børsten sørger for at rense hovedbunden for døde hudceller og bakterier.

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN:

Send en mail til info@fagbladetkosmetik.dk med emnelinjen
”Yummi”

Skriv dit navn og adresse i mailen, så vi kan kontakte dig.

Konkurrencen slutter den 13. februar 2021,
hvorefter præmien sendes direkte til vinderen.