Viola er min skyggetester

Som dommer i Danish Beauty Award er jeg i fuld gang med at teste de tilmeldte produkter til DBA 2023. Jeg tester primært på mig selv, men ind i mellem må jeg have hjælp af en skyggetester, og i dag var min skyggetester Viola.

Viola er en kær lille krøltop med den fineste hvide pels, og så er hun min veninde Jeanettes hund. I dag hjalp Viola mig med at teste et produkt, der var tilmeldt Danish Beauty Award 2023, nemlig hundemærket Nocat Studios Refesh+detangle Grooming Spray. Det produkt var jeg nødt til at have hjælp til at teste, da min egen hund ikke er blandt os længere. Heldigvis var Viola frisk på at hjælpe mig efter en lang og dejlig gåtur i Dyrehaven, hvor både pels og poter blev lidt beskidte. Hun fik nogle pust med sprayflasken og blev fin og velduftende i pelsen. Hermed en tak til Viola (og Jeanette) for at lægge hundepels til en DBA-test.

 

Viola
Her groomer jeg Viola efter en lang tur i Dyrehaven

 

Viola
Skøn tur i Dyrehaven, hvor vi så masser af rådyr undervejs

 

Viola
Viola blev tørstig og fandt et vandhul, hvor hun slukkede tørsten – deraf måske de beskidte poter

 

Resten af ugen lægger jeg selv krop og hår til mine tests. Og sjældent har jeg været så velfugtet og velduftende som i disse måneder, hvor dommerarbejdet er på sit højeste.
Mere herom senere.

 

***

 

Tags:

Relaterede

Annonce
Annonce