DBA-dommerens testarbejde

Som dommer i Danish Beauty Awards jury lægger man krop til meget – og sikke en fornøjelse det er!

Jeg er en del af dommerpanelet i Danish Beauty Award. Det er en stor og vigtig opgave at teste og vurdere de mange vidunderlige produkter, behandlinger og steder, der er tilmeldt konkurrencen, og jeg går til opgaven med ydmyghed og beundring. Jeg bliver til stadighed imponeret over både produkter og behandlinger.

I skrivende stund er vi midt i det store arbejde med at kigge på produkter, teste indhold, vurdere emballage, konsistens, budskaber, positionering og meget mere. Alle dommere i juryen har forskellige tilgange til opgaven med forskellige baggrunde og ekspertiser. Det gør vores møder og diskussioner virkelig interessante – og lærerige for alle. Og som vi plejer at sige, når vi mødes: vi er alle meget velfugtede, velduftende og har gode hårdage.

Personligt har jeg de produkter, jeg er i gang med at teste, med mig overalt …altså ikke overalt i byen, men når jeg er hjemme, når jeg er i sommerhus, når jeg er et smut i Paris eller ude og teste en spa-oplevelse, har jeg selvfølgelig både ansigts-, krops- og hårprodukter samt makeup og dufte med i min toilettaske. Vi er hele tiden i gang, og jeg har indarbejdet i hverdagen, at alt hvad jeg bruger af produkter i denne tid, skal være et produkt, der tilmeldt DBA.

Jeg har for nylig været en tur rundt i landet og testet både ansigts-, krops- og hårbehandlinger samt spa’er. Jeg har indtil nu besøgt disse:

 

Jeg er blevet forkælet og forynget af dygtige Lam Thi Hong Le hos Skinfit.cph

 

Jeg har været på spa-tur og testet dejlig behandling i AIRE Ancient Baths

 

Jeg fik en skin boostende ansigtsbehandling i KlinikP i Vamdrup hos de søde piger Pernille & Pernille

 

Jeg har holdt weekend på Fjordgaarden i Ringkøbing og nydt den skønne spa – og det var bl.a. i godt selskab med min meddommer Lars Holm Jensen. Det var også spændende at prøve selleribadet sammen med min mand.

 

Forleden dag var jeg på hairspa i Herning i Anette Olssons kyndige hænder hos AO Hair Studio & Academy

 

En skøn spa-tur på det smukke Marienlyst med aften-spa

 

Jeg har fået en meget afslappende behandling med varme Akwaterra og healende strøg i dygtige Line Friis’ klinik Dare to Care

 

Og til sidst lige et kig på vindueskarmen i mit sommerhus, hvor jeg naturligvis havde en kuffert fuld af DBA-produkter med til test, sidst jeg var deroppe

***

 

Tags:

Relaterede

Annonce
Annonce