Line Friis gør det igen

Hos Dare to Care-klinikken i København har indehaver Line Friis udviklet et nyt koncept, nemlig Årets Gæstebehandler.

I 2024 har Line Friis fået Tess Njuhi til Danmark som gæstebehandler i Dare to Care. Line har fundet Tess på Six Senses Spa på Ibiza. Tess har i en årrække rejst rundt på de bedste spaer i verden og glædet gæsterne med sin fantastiske ansigtsbehandling.

Det er ikke en hvilken som helst ansigtsbehandling – det er en enestående ansigtsmassage. Tess kan noget særligt og har en helt speciel følelse med klienten – og det mærker man tydeligt, når man ligger på briksen.

Jeg blev inviteret ind til Dare to Care for at møde Tess og lade hende tage sig kærligt af mit ansigt, hals og decolleté. Og wauw for en oplevelse.

Tess kombinerer mange teknikker og giver en total face gym massage, hvor hun både benytter Natural Face Sculpting, lymfedrænage og frem for alt Buccal-massage. Buccal er en teknik, hvor behandleren masserer inde i munden, dvs. Tess masserede mig både inde i munden og udenpå samtidig, så huden bliver påvirket på begge sider samtidig. Det er især musklerne, der afslappes, og det virker løftende og opstrammende på hele ansigtet. Det var en dejlig og afslappende oplevelse.

Med sit professionelle håndelag masserede, æltede og arbejdede Tess min hud og mine ansigtsmuskler igennem både i ansigtet og på kæbe, hals samt decolleté. Nogle gange blidt, nogle gange meget aktivt – men aldrig så det gjorde ondt – og jeg kunne mærke, at min blodcirkulation blev højere og højere, jo længere hun arbejdede med min hud.

Resultatet: min hud så både opstrammet og plumpet ud, og min rødmen efter den øgede blodcirkulation forsvandt, så snart jeg trådte ud i vinterkulden. Her et par dage efter kan jeg stadig se virkningen i min hud, som har fået en fantastisk glød og udstråling og ser glattere ud, end den plejer. TAK Tess …og Line!

6 fakta om Tess Njuhi

  1. Tess er oprindeligt fra Kenya men har arbejdet som model i New York siden 2000.
  2. Hendes flytning til New York gav hende en del hudproblemer og slem eksem, og det var med til at starte hendes rejse og passion for hud.
  3. Tess uddannede sig som urtespecialist, kosmetolog og dernæst som ”natural skincare manufacturer”.
  4. Tess har udviklet og producerer sin egen produktserie i Kenya kaldet ”Love Tess Botanics”.
  5. Tess er certificeret Buccal-massør, Natural Face Sculpting-behandler og endvidere eksamineret i Dr. Vodders lymfedrænage.
  6. Tess har etableret sin egen spa i Kenya.

 

 

Se også min oplevelse med gæstebehandler Gabriel i 2023 her: Himmelsk behandling

***

 

Tags:

Relaterede

Annonce
Annonce