10 hotte beauty trends i 2020’erne. #2

Vi er i gang med 10 beauty trends her på bloggen. Her er nr. 2.

Trend nr. 2: Kollagen hitter
Hero-proteinet kollagen bliver den nye superfood, som du ikke blot vil spise dig til, men også påføre udefra. For at bevare hudens fasthed, glød og fugt. Forsinke og modvirke aldersforandringer, holde leddene smidige og knoglerne stærke. Forbedre restitution efter træning, hjælpe vægttab på vej, samt optimere tarmflora og fordøjelse.

Kollagen holder sammen på det hele: hud, knogler, led, sener, brusk, blodkar og organer. Men med alderen danner vi mindre kollagen. Derfor vil vi spise os til mere kollagen med simremad og afkog suppleret med kollagen-pulver opløst i juice og saft med ekstra C-vitaminer, som er nødvendige for at danne de komplicerede proteiner.

Samtidig vil kollagen indgå i vores skønhedsprodukter, især i produkter målrettet os med moden hud.

Eksempel 1Kollagen i hudplejen: Exuviance Collagen Triple Boost Serum arbejder tre steder i kollagendannelsen: stimulerer dannelsen af nyt kollagen, opbygger det støttevæv, der omgiver kollagenet, og forhindrer nedbrydning af eksisterende kollagen.

Eksempel 2 – Kollagentilskud indefra: Vild Nord Collagen Beauty Remedy er baseret på type 1 marine-kollagen med høj biotilgængelighed.

Læs mere om trenden her:

Se Jerk W. Langers artikel fra Fagbladet Kosmetik her:
Klædt på til vinteren

Se Anne Absalonsens artikel fra Fagbladet Kosmetik her:
Kollagenets comeback

 

Tags:

Relaterede

Annonce
Annonce