Leonard A. Lauder udtræder af bestyrelsen i Estée Lauder Companies

Leonard A. Lauder (90 år) genopstiller ikke som bestyrelsesmedlem, men han forbliver bestyrelsesformand emeritus for The Estée Lauder Companies.

Estée Lauder Companies meddelte i dag, at bestyrelsesformand emeritus Leonard A. Lauder har informeret virksomheden om sin beslutning om ikke at genopstille til Estée Lauder Companies’ bestyrelse ved årsmødet i november. Leonard Lauder er fortsat bestyrelsesformand emeritus for selskabet.

I henhold til aktionæraftalen mellem Lauder-familiemedlemmer og virksomheden har Leonard Lauder ret til at udpege to direktører. Ud over sin søn William P. Lauder, der fungerer som Executive Chairman, har Leonard Lauder udpeget sin søn Gary M. Lauder til at sidde i bestyrelsen.

Bestyrelsen har indstillet Gary Lauder til valg på selskabets årsmøde i november. Gary Lauder er administrerende direktør for Lauder Partners LLC, et venture kapital-firma i Silicon Valley. Han har arbejdet med venture kapital siden 1985 og har investeret i over 150 private virksomheder. Gary sidder i bestyrelsen for Alzheimers Drug Discovery Foundation og har en BA i internationale relationer fra University of Pennsylvania; en BS i økonomi fra Wharton School; og en MBA fra Stanford Graduate School of Business. Gary har periodisk deltaget i selskabets bestyrelsesmøder gennem årene som inviteret observatør, hvilket har givet ham en langsigtet indsigt i selskabet.

65 år i firmaet
Leonard Lauder er søn af Estée og Joseph Lauder, og indtrådte i The Estée Lauder Companies i 1958 og fungerede som President fra 1972 til 1995 og som Chief Executive Officer fra 1982 til 1999. Han blev bestyrelsesformand i 1995 og forblev i denne position indtil juni 2009, hvor han blev udnævnt til Chairman Emeritus for virksomheden. Som Emeritus-bestyrelsesformand giver Leonard Lauder sine råd og rådgivning om en række forretningsemner, herunder brandopbygning, markedsføring og forståelse af den globale luksusforbruger. Han spiller fortsat en aktiv rolle som “Chief Teaching Officer”, der uddanner ledere i hele virksomheden med sine brandsymposier og gennem foredrag og samtaler med globale medarbejdere.

“Min far var visionær og bidrog til væksten og udvidelsen af ​​vores virksomhed fra et ikonisk enkelt brand til det globale, brand-opbyggende powerhouse, det er i dag. Vi er aldrig veget fra hans vision om at være et hus med de bedste mærker og bedste mennesker, som alle står sammen om at levere højkvalitets, prestigefyldte skønhedsprodukter og en høj standard af service og oplevelser, samtidig med at vi bevarer vores unikke, værdidrevne kultur,” sagde William P. Lauder, Executive Chairman. ”Det har været en utrolig ære og et privilegium at have arbejdet sammen med og lært af min far gennem årene. Jeg ser frem til at fortsætte med at lære af ham og ved, at hans passion for denne branche, denne virksomhed, vores medarbejdere og vores forbrugere er så stærk som nogensinde.”

“Det har været en ære og et privilegium at sidde i bestyrelsen for det firma, min mor og far oprettede for over 75 år siden,” sagde Leonard Lauder. “Denne bestyrelse er en af ​​de bedste i branchen. Jeg føler mig overbevist om, at virksomhedens ledelse og bestyrelse vil fortsætte med at styre vores strategi om at levere langsigtet vækst. Derudover tror jeg fortsat på vores virksomheds succes ledet af de dygtige og betænksomme William, Fabrizio og hele ledelsesteamet. Nomineringen af ​​Gary til bestyrelsen afspejler yderligere min families langsigtede forvaltning og vores støtte til den vision, værdier og mennesker, der vil drive virksomhedens fremtidige succes. Som bestyrelsesformand emeritus for virksomheden ser jeg frem til at fortsætte mit arbejde som rådgiver og “Chief Teaching Officer” og tjene, hvad jeg mener er den bedste virksomhed i verden.”

“På vegne af bestyrelsen deler jeg min dybe beundring og påskønnelse af Leonard for hans uvurderlige bidrag til virksomheden som embedsmand og som medlem af bestyrelsen. Han er en visionær, hvis kreative tænkning er uovertruffen i branchen. Hans innovative indsigt vil fortsat tjene som inspiration for os alle,” sagde Charlene Barshefsky, virksomhedens Presiding Director.

En aktiv herre
Ud over sine aktiviteter i The Estée Lauder Companies er Leonard Lauder ekstremt involveret i områder inden for uddannelse, kunst, politik og filantropi. Han er Charter Trustee ved University of Pennsylvania og stiftende medlem af bestyrelsen for Joseph H. Lauder Institute of Management and International Studies. Leonard Lauder blev administrator for Whitney Museum of American Art i New York City i 1977 og fungerer i øjeblikket som dets Chairman Emeritus. Han er medstifter og medformand for Alzheimers Drug Discovery Foundation; Æresformand for Brystkræftforskningsfonden; medlem af Rådet for Foreign Relations; tillidsmand for Aspen Institute; og medlem af præsidentens råd for Memorial Sloan-Kettering Hospital. Leonard Lauder tjente også i den rådgivende komité for handelsforhandlinger under præsident Ronald Reagan. Blandt hans hædersbevisninger er han blevet udnævnt til Officier de la Légion d’Honneur af Frankrig og anerkendt af U.S. Navy Supply Corps Foundation med dets Distinguished Alumni Award, var 2013-modtageren af ​​Palazzo Strozzi Renaissance Man of the Year Award, og blev udnævnt til et 2014 Living Landmark af New York Landmarks Conservancy.

Estée Lauder Companies Inc.’s produkter sælges i cirka 150 lande og områder med mærkerne: Estée Lauder, Aramis, Clinique, Lab Series, Origins, M·A·C, La Mer, Bobbi Brown Cosmetics, Aveda, Jo Malone London, Bumble and Bumble , Darphin Paris, TOM FORD, Smashbox, AERIN Beauty, Le Labo, Editions de Parfums Frédéric Malle, GLAMGLOW, KILIAN PARIS, Too Faced, Dr.Jart+ og DECIEM-familien af ​​mærker, herunder The Ordinary og NIOD.

 

***

Tags:

Relaterede

Annonce
Annonce