Indstil en person, du synes skal vinde!

På Eco Living Scandinavia messen i Malmø den 16.-17. november 2022 kåres vinderne af WHO’S WHO IN GREEN BEAUTY SCANDINAVIA – en pris som tildeles personer, der via deres arbejde eller privat bidrager til at øge brugen af grønne skønhedsprodukter i Skandinavien.

HVEM SKAL VINDE? Indstil en person, du finder indflydelsesrig inden for den grønne skønhedsindustri i Skandinavien ved at udfylde navn og en kort begrundelse her:

 

Indstilling til Who’s Who In Green Beauty Scandinaiva

senest d. 25. oktober 2022

 

Alle opfordres til at indstille personer, som de synes fortjener denne pris. Det kan være lige fra udviklere til virksomhedsstiftere, detailhandelsfolk, journalister, bloggere og mange andre, hvis passion for grøn skønhed hjælper med at drive den naturlige, økologiske, etiske og bæredygtige industri fremad. Din nominering bidrager til shortlisten, som juryen vælger en vinder ud fra.

En jury bestående af repræsentanter fra de skandinaviske lande vil stemme og finde dette års vindere. Fagbladet Kosmetiks redaktør, Nina H. Kluge, er medlem af juryen og repræsenterer Danmark i den internationalt sammensatte dommerkreds. Prisen bliver overrakt på Natural Products Scandinavia messen den 16. november kl. 16.00 på The Natural Beauty Show.

Bemærk: Du skal deltage på messen for at være med til prisuddelingen. Tilmeld dig gratis her:

GRATIS BILLET

 

 

 

***

 

Tags:

Relaterede

Annonce
Annonce