Nu er det tid til at booke billet

***reklame***

Oplev naturlig, økologisk, vegansk og bæredygtig beauty på Natural Beauty Show
Det er med fornøjelse, at Natural Beauty Show annoncerer sin kommende messe, der finder sted i MalmöMässan i Sverige den 15.-16. november. Med fokus på de bedste økologiske, veganske og bæredygtige hudpleje-, makeup- og personlig plejeprodukter er denne begivenhed et must for detailhandlere og skønhedsprofessionelle i Skandinavien.

“Vi er glade for at være vært for Natural Beauty Show, og vi tror på, at det bliver en enestående begivenhed for både skønhedsprofessionelle og forhandlere,” siger Melina Viking, Event Director. “Denne begivenhed har til formål at forbinde personer, der deler en passion for økologisk, vegansk, og bæredygtig skønhed, samtidig med at den giver værdifuld indsigt og muligheder for at opdage nye og spændende produkter.”

Nordic Beauty-trenden fortsætter med at udvikle sig. Nordisk skønhed henter inspiration fra naturlige, oprindelige ingredienser, der findes i de skandinaviske lande. Det er også defineret af nordiske kulturers velkendte tilhørsforhold til sund livsstil, natur og minimalistisk og gennemtænkt design.

For at opleve det allerbedste inden for Nordic Beauty kan besøgende udforske sortimenter fra Divinecare AB (stand SU-10), Nativis LR International AB (stand SU-14), Gumpearl (stand SU-19), I’M Nordic Eco Cosmetics (stand SU) -18), Oquist (stand L48), Lantz CPH (stand L46), Maria Åkerberg (stand M48), Scandsea (stand L34), Scandinavian Seaweed Company A.B – med flere.

Ud over lokale virksomheder har showet også en række internationale mærker fra Polen, Finland og Grækenland.

Natural Beauty Show byder endvidere på indsigtsfulde seminarer, engagerende paneldiskussioner, en privat influencer-begivenhed og live demonstrationer. Brancheeksperter og influencers vil dele deres ekspertise og diskutere emner som fremtiden for bæredygtig skønhed, vigtigheden af ​​ren skønhed og de seneste forbrugertrends. Tidligere talere har inkluderet Natrue, Ecovia Intelligence, Weleda, AllergyCertified, Aftonbladet, KOSMETIK, Daisy Beauty med flere.

Gratis tilmelding er nu åben
Natural Beauty Show, en del af Eco Living Scandinavia, afholdes i MalmöMässan den 15.-16. november. Der vil være mulighed for, at fagfolk kan udforske det allerbedste udvalg af grøn skønhed, personlig pleje- og økoliving-produkter. Book din gratis branchebillet lige her:

GRATIS BILLET

 

***

Tags:

Relaterede

Annonce
Annonce