Lad os hylde de lokale frisører

Nyt initiativ skal støtte og hylde de lokale frisører.

Efter nogle hårde år for frisørbranchen har Wella Company taget initiativ til at sætte fokus på frisørsalonerne og skabe positiv opmærksomhed om frisørernes vigtige rolle i hverdagslivet for mange mennesker. Det nye initiativ hedder Wella Fund og lanceres i hele Norden i 2022.

Wella Danmarks landechef, Kenneth Lundskov, fortæller: “Vi vil gerne vise vores støtte ved at give tilbage til både industrien og lokalsamfundet. En frisørsalon er så meget mere end et sted, du klipper, farver og styler dit hår. Det er et sted, hvor mennesker mødes, livshistorier deles, og hvor der sker virkelige forandringer både indeni og udenpå. De lokale saloner opbygger tætte relationer til deres kunder og skaber loyalitet år efter år.” Wella fund handler om at fortælle historien og vise taknemmelighed over for frisørbranchen med fokus på de lokale frisørsaloner.

Præmien
Med stiftelsen af Wella Fund har frisørsaloner mulighed for at vinde 1 års forbrug af Wella-produkter til en værdi af  op til kr. 500.000 (baseret på salonens størrelse). Alle kan dermed sætte en stemme på og nominere deres frisørsalon, som kan ende med den store præmie og ikke mindst hyldest.

Nomineringsperioden er åben fra 17. maj til 7. august.
Finalister nomineres fra 26. august til 30. september.
Vinderen findes den 7. oktober.

Kriterier for ansøgning

  • Frisørsaloner kan enten selv ansøge eller blive nomineret af lokalsamfundet. Små og mellemstore saloner kan ansøge. Det skal være en selvstændig salon og ikke en del af en salonkæde.
  • Salonen må have max. kr. 5 mio. i årlig omsætning.
  • Både Wella-kunder og ikke Wella-kunder er velkomne til at ansøge.

 

Ansøgningen skal indeholde en beskrivelse af, hvorfor salonen fortjener at vinde Wella-fonden. Vinderen skal være vært for en Wella-uge, der inkluderer en dag med velgørenhedsarbejde, der giver tilbage til lokalsamfundet. Salonen vælger selv en lokal velgørenhedssag.

Vinderen
I slutningen af august udvælger juryen fem saloner med geografisk fordeling i Danmark (nord, vest, syd, øst og København) til semifinalerne. Vinderen af de fem finalister modtager 1 års forbrug af Wella-produkter til en værdi af op til kr. 500.000 (baseret på salonens størrelse). De øvrige fire semifinalister modtager hver Wella-produkter til en værdi af kr. 10.000.

Vindersalonen forpligter sig til at være vært for Wella Week, som giver dem mulighed for at give tilbage til lokalsamfundet. Wella Week er en intensiv uge med arrangementer og aktiviteter i salonen, som kan være med til at øge engagementet og interessen for salonen i lokalsamfundet.

Klik her for at nominere din egen salon eller din yndlingssalon:

NOMINER

Husk: Nomineringsperioden er fra 17. maj til 7. august 2022, og vinderen annonceres 7. oktober 2022.

Juryen
Juryen består af:

  • Kenneth Lundskov, Landechef i Danmark hos Wella Company
  • Nina Høfler Kluge, Ansv. redaktør Fagbladet Kosmetik
  • Ane Louise Reimer, Influencer og tidligere frisør
  • Bettina Kingo, Præsident Intercoiffure Danmark
  • Connie Mikkelsen, Formand dofk

 

 

***

 

Tags:

Relaterede

Annonce