Find den solcreme, du elsker

For mange er måden, hvorpå en solcreme dufter og føles at smøre på huden næsten lige så vigtigt som solcremens UV-beskyttelse. Derfor er det afgørende, at du finder din favorit-solcreme blandt alle de gode muligheder på hylderne i 2022, så du bare fryder dig over, at beskyttelse og pleje kan gå op i en højere enhed.

Artikel fra Fagbladet Kosmetik maj 2022 af Anne-Dorte Mathiesen. Se artiklen i PDF-format her:
Find den solcreme du elsker

Solbeskyttelse er i 2022 også hudpleje. Nogle af producenterne kalder det dual care og ”seriøs solpleje, som du ønsker at bruge”. For det skal ikke være et frygteligt onde at få ansigt og krop beskyttet mod solen, når det faktisk kan være en fornøjelse at få huden velfugtet, næret og godt beskyttet på samme tid. Du kan få SPF inkorporeret som en helt naturlig del af din hudplejerutine. Du kan få solbeskyttelse som primer, som pudder, med farve til ansigtet, til hænderne eller håret. Om du er til tropisk kokos, frisk havbrise eller ønsker noget helt uparfumeret er individuelt, på samme måde som du måske bedst synes om spray frem for den klassiske creme. Miljømærket, reef safe eller allergicertificeret kan være med til at forstærke dit valg. Det gælder bare om at finde netop din favorit, som du har lyst til at bruge, så du aldrig mere springer beskyttelsen over.

Kultcremer er blevet til kultingredienser
UV-beskyttelsen er en af dine absolut bedste veje til at undgå pigmentforandringer og til at bevare huden glat og spændstig så længe som overhovedet muligt. I de nye solprodukter er der fokus på de plejende ingredienser i produkterne ud over UV-filtrene. Forbrugerne vil vide, hvilke kultingredienser der er i. Covid19-pandemien har været med til at skabe endnu større lyst til at tilegne sig viden om hudpleje. Det gælder også viden om solbeskyttelse, der nu indeholder antioxidanter, hyaluronsyre, niacinamid, squalane og peptider helt på linje med de hero-ingredienser, som vi går efter til vores sædvanlige hudplejerutine. ”Der er kommet fokus på, at antioxidanter anvendt under vores solcreme tilføjer en ekstra beskyttelse mod solskader, idet de ”neutraliserer” de reaktive ilt-molekyler, som opstår ved UV-bestråling af huden. Antioxidanter hjælper solcremen ved at reducere skaderne fra de UV-stråler, som solcremen ikke fanger”, siger dermatolog Christina Skovbølling Haak. Nye ekstrakter fra planter, plankton og alger er med at til fuldende beskyttelsen. Aftersun-ingredienser indeholder også kult-ingredienserne, der med fordel kan bruges både før, under og efter sol.

Medgørlig konsistens
Solbeskyttelse skal være usynlig, ikke klistret og fedtet, men let og medgørlig i sin konsistens på trods af høj og bredspektret beskyttelse. Du skal kunne lægge din makeup over, uden at det fnulrer eller huden nærmest ser fortykket ud. Producenterne har lagt sig i selen for at kunne lancere nye produkter, der kan forbedre hudens fugtindhold og hjælper med at modstå alle de ydre belastninger, som vi bliver udsat for, men som samtidig er blødgørende, bløde at smøre på og tilpasset forskellige hudtilstande. Og vi skal ikke glemme den vandafvisende effekt, der selvfølgelig er afgørende ved stranden og poolen, men også for hvordan vi oplever solbeskyttelse, der kan komme i øjnene, når vi sveder eller bare kommer til at gnide med fingrene eller håndryggen.

For huden og for havet
Vi vil i 2022 have ansvarlig solbeskyttelse. Og de bedste solcremer er dem, der beskytter huden og samtidig respekterer havet omkring os. Det er en selvfølge, at der er tænkt over koralrev, havmiljø og CO2-forbrug, så vi kan have større fokus på plejende ingredienser end på miljø, for det er bare en grundlæggende faktor, som der skal være helt styr på hos producenten. Det gælder både produkt og emballage.

Solskadebeskyttelse
I dag ved vi godt, at UV-stråler forårsager skader i huden, og at flere og flere får hudkræft og modermærkekræft. Ifølge Kræftens Bekæmpelse får 52 danskere konstateret hudkræft hver dag – året rundt. Det er 19.000 danskere om året. Solens varme er skøn, men UV-strålerne skal vi altså passe på. ”Det er sådan, at UV-stråler udgør ca. 2% af solens stråler. Resten udgøres af synligt lys samt infrarødt lys”, siger dermatolog Christina Skovbølling Haak, og fortæller: ”Af de UV-stråler, der når jordens overflade, udgør UVA langt hovedparten, ca. 95%, og UVB kun 5%. UVC når os ikke, da de optages af ozonlaget.” UVA kan trænge dybt ned i huden og medvirke til bruning af det pigment (melanin), som vi har i epidermis. UVB er især med til at aktivere dannelsen af melaninet, så huden kan blive brunet af UVA. En bruning, der i bund og grund er hudens egen beskyttelse mod solen. UVB kan skade hudens celler og DNA. UVA opdeles i UVA 1 og UVA 2, hvor UVA 1 har de længste bølgelængder, der kan trænge længst ned i huden og gøre skade. Nye avancerede og patenterede teknologier resulterer i beskyttelse mod selv de ultralange UVA-stråler.

Mod blåt lys og forurening
50% af sollyset er synligt lys. HEV eller HEVL betyder High Energy Visible Light, og er den blå del af det synlige lys fra solen. ”Har du problemer med pigmentpletter, er det fornuftigt at bruge en solcreme, der også blokerer for blåt lys, idet melanin optager lys i dette spektrum af det synlige lys rigtig godt, siger Christina Skovbølling Haak, og fortsætter: ”Forurening kan godt være stråler, men begrænser sig ikke til dette. Både UV-stråling, HEV-lys fra solen, røg, tungmetaller, miljøgifte og medicin kan stimulere dannelsen af reaktive iltarter (ROS) i huden, der fremmer hudens aldring. Men stråling er ikke kun skadeligt. Det er kun stråler med bestemte bølgelængder, som er skadelige for vores hud. Lys med længere bølgelængder, og lys i kontrollerede mængder kan fx bruges til behandlinger, der stimulerer vores hud og faktisk gavner den. Dette ses fx ved brug af lysterapi, IPL- og laserbehandlinger”, siger Christina Skovbølling Haak. Det er vigtigt at understrege, at det blå lys, som man bruger i behandlinger, er LED-lys, og ikke det samme høj-energi-lys som det, der rammer os fra solen.

Blåt lys fra smartphones og computerskærme har ingen betydning for huden, da det ikke er en højenergi lyskilde. Studier peger i retning af, at det kan påvirke den ’cirkadiske rytme’, som er vores indre biologiske ur, der er styret af bl.a. melatonin-produktionen i hjernen.
Kilde: Kasper Køhler Alsing, læge og PhD-studerende i dermatologi, Bispebjerg Hospital

Glød, glød og atter glød
Solbrændt hud er en trend, som har svært ved at gå af mode. Vi elsker stadig at se solbrændte ud. Det udstråler friskhed, ferie og udeliv. Og når vi nu ved, at lang tid i solen ikke er optimalt, ja så er der heldigvis hjælp at hente i selvbrunerne. ”Folk er begyndt at forstå, at soldyrkelse og solarium ikke er forenelig med en pæn hud senere i livet, og derfor er flere begyndt at anvende selvbrunere – særligt tan-drops i deres egne favoritdagcremer for at få en sund glød, uden at huden tager skade. Det er en meget positiv udvikling”, siger dermatologen. Men der er også hjælp til et friskt look i solmakeup, der både kan beskytte og give glød på samme tid. Solbeskyttelse med en let farve, der kan blive hverdags-SPF, er helt sikkert en sund trend. Farvet creme med jernoxid kan også beskytte mod HEV. Du skal bare kunne lide at smøre den på.

”Det vigtigste er, at du vælger et produkt, som du kan lide at bruge, at det føles rart af få på huden, så det rent faktisk kommer ud af tuben. Du skal finde din egen favorit. Og så bør det beskytte mod både UVB og UVA. Den solcreme, der er god til kroppen, er sjældent lige så rar at få i ansigtet, så for langt de fleste er det en fordel med to separate produkter, siger Christina Skovbølling Haak. Prøv dig frem, og find nu den solcreme, du elsker – og brug den.

SÆSONENS SOL- OG BRUN-PRODUKTER:

ANSIGT:

Clinique – Superdefense SPF 40
Hudpleje og solbeskyttelse er smeltet fuldstændigt sammen. Brug den hver morgen, og du er beskyttet mod UVA- og UVB-stråler og forurening, der kan påvirke huden. Indeholder antioxidanten vitamin E og en fermenteret blanding, der giver ny udstråling til huden.

Dr. Dennis Gross – Lightweight Wrinkle Defense SPF 30
Udelukkende baseret på det fysiske filter zinkoxid og antioxidantrige brombær, havtorn, tyttebær og ferulinsyre som et forsvar mod UVA/UVB-stråler, forurening og blåt lys. Giver en ikke-fedtet finish, der blender let ind i huden og er god under makeup. Oil-free og reef safe.

Emma S. – Hydrating Sun Protection Face SPF 30 / SPF 50
Velduftende, fugtgivende og vandafvisende solcreme med høj beskyttelse mod UVA og UVB. Bl.a. hyaluronsyre og glycerin sørger for fugtbindingen. SPF 50-udgaven sørger for ekstra vandafvisning, høj og bredspektret beskyttelse, der udover hyaluronsyre også byder på squalane og vitamin E.

Faaborg Pharma – Helo Face Protection AK med niacinamid
Unik ansigtssolcreme med bredspektret beskyttelse SPF 50+ og niacinamid. Niacinamid er en ’multitasker’, som udjævner solrelaterede skader såsom pigmentforandringer, minimerer porer og holder huden blød. Vandfast, uparfumeret og AllergyCertified.

I Love Eco Essentials – Beam Balm SPF 15
Med mineralsk, bredspektret UVA/UVB-beskyttelse. Beam Balm er unisex med en skøn duft af frisk ingefær og aromatisk vetiver. Ecocert Cosmos Natural certificeret.

Nivea – Luminous Dark Spot Control SPF 50
Beskytter huden med både UVA- og UVB-filtre. Reducerer pigmentpletter og ujævn hudtone. Baseret på Cellular Luminous 630-teknologi, der er resultatet af 10 års grundig forskning af det enzym, der producerer pigmentet melanin. Opfriskende og ikke-fedtende konsistens.

Osmosis Protect SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen
Beskyt din hud med en solcreme, som er let i konsistensen, og som tilbyder bredspektret beskyttelse udelukkende baseret på det mineralske UV-filter zinkoxid. Indeholder også solsikkeolie og fytinsyre.

LÆBER:
Australian Gold – RAYsistant Lipgloss SPF 15
Læberne skal også beskyttes med SPF. Undersøgelser har vist, at områderne omkring øjnene og læberne ofte bliver sprunget over, når vi skal smøre med solbeskyttelse. RAYsistant sørger ikke blot for at beskytte læberne med SPF 15, men også for at de får en smuk farve, bliver tilført antioxidanter og masser af fugt.

Coola – Hydrating Lip Oil SPF 30 og Liplux Original SPF 30
Økologisk læbeolie, som kombinerer hydrering og glosseffekt, men som samtidig beskytter mod solen. Indeholder nærende camellia- og jojobaolie og E-vitamin. Liplux Original SPF 30 efterlever også Coolas Farm to Face-princip med økologisk cupuaçusmør, hindbær- og jojobafrøolie i denne læbepomade med bredspektret UVA/UVB-beskyttelse.

pHformula – L.I.P. Hydrate SPF 15Fugtgivende læbebalm med UVA- og UVB-solbeskyttelse, der samtidig beroliger og nærer tørre læber. Baseret på blandt andet sheasmør og capric triglycerid udvundet fra kokosolie.

The Body Shop – Protective Lip Balm SPF 50+
Lægger sig som et usynligt, beskyttende lag på dine læber, hvor den fugter, nærer og skærmer læberne mod både UVA- og UVB-stråler. Beriget med Community Fair Trade kokosolie, hybenkerneolie, vitamin E, vitamin C og pebermynteolie.

KROP:
Emma S. – Hydrating Sun Protection Body SPF 30 / SPF 50+
SPF 30 er vandafvisende solcreme med høj SPF, der beskytter huden mod UVA og UVB og plejer den med squalane, hyaluronsyre og vitamin E. Let og medgørlig i sin konsistens. SPF 50+ udgaven er mere fed med ekstra høj beskyttelse, plejende og fugtbindende egenskaber med en mild duft af kokos og hvide blomster. Udviklet sammen med en af Sveriges mest erfarne på området, over tre år.

Jurlique – UV Defence Lotion SPF 50
Ultralet UV- og forureningsbeskyttelse til hverdagsbrug tilført antioxidantrige botaniske stoffer. Har en gennemsigtig finish, der kan være basen under din makeup, eller du kan bruge den alene.

Nivea – Luminous Anti Dark Spot Hand Cream SPF 15
Reducerer og forebygger pigmentpletter på hænderne på basis af den effektive Luminous 630-teknologi. Indeholder hyaluronsyre, der binder fugt. Hændernes sarte og udsatte hud beskyttes mod solen med SPF 15.

SÆRLIGE BEHOV:
Avène – Cream / Fluid / Cleanance SPF 50+
”Solen er blå”, siger Avène. 25% af celleskader er forårsaget af højenergi blåt lys (HEV), så derfor er Avènes beskyttelse med filteret TriAsorB dækkende helt fra 280 til 450 nm og inkluderer både UVA/UVB og den blå del af det synlige lys. Cream, Fluid og Cleanance alle med SPF 50+ har et højt indhold af beroligende og blødgørende indholdsstoffer, men er tilpasset forskellige behov hhv. tør hud, normal/kombineret hud og fedtet/uren hud.

Ducray – Keracnyl UV Anti-Blemish Fluid SPF 50+
Høj solbeskyttelse til fedtet og uren hud. Undgå post-sommer rebound-effekt ved at undgå udtørring af huden i solen. Indeholder myrteekstrakt, der virker effektivt på C. acnes, beroligende niacinamid og monolaurin, der regulerer produktionen af sebum.

Shiseido – Urban Environment Oil-Free Suncare Emulsion SPF 30
Shiseido er 150 år i år. Det er mange års erfaring i at udvikle plejeprodukter, der kan noget særligt. I 2022 er Dual care kommet til baseret på spirulina og en ’converter’, der omdanner UV-stråler til gavnligt lys i huden, mens den beskytter med faktor 30.

SÆRLIGE KONSISTENSER:
ACO – Sun Mousse SPF 30
Sol-mousse, der er let at fordele på hele kroppen. Indeholder ACOs Triple Moist Complex baseret bl.a. på den effektive fugtbinder glycerin. Vandafvisende og uparfumeret.

ACO – Ultra Light Sun Face Fluid SPF 50+
Ultralet og hurtigtabsorberende, der er perfekt under makeup. Giver en mattificerende og ikke fedtet følelse. Indeholder hyaluronsyre og antioxidanten vitamin E for både pleje og beskyttelse.

Biotherm – Waterlover Multi-resistant Milky Sun Spray SPF 50
Spray hele familien godt ind med høj SPF, så alle opnår velfugtet og beskyttet hud. Netlock-teknologien sikrer en superflydende, fugtgivende konsistens, der samtidig også er vand-, sand- og svedresistent.

Biotherm – Waterlover Youth Protection Face Sun SPF 30/50
Ultralet konsistens. Ny Netlock-teknologi betyder bredspektret beskyttelse og en fjerlet næsten usynlig konsistens for både SPF 30 og SPF 50. Indeholder Biotherms signatur-ingrediens Life Plankton og niacinamid, så pigmentforandringer får det sværest muligt. I papirbaseret tube, så brugen af plast er reduceret med 44%.

Comfort Zone – Sun Soul SPF 20 Milk Spray Anti-aging
En ultralet formel, der øjeblikkeligt absorberes og er et ikke-klistret skjold mod solens UVA- og UVB-stråler. Indeholder peptider, acerola og fugtbindere. 72% af naturlig oprindelse.

Heliocare – Mineral Tolerance Fluid SPF 50
Heliocare indeholder mineralske UV-filtre bl.a. Fernblock®, der er et planteekstrakt af bregnesorten Polypodium leucotomos, som har et stort indhold af ferulsyre. Studier har vist, at ekstraktet neutraliserer frie radikaler og genopretter skader, der er forårsaget af UV-stråler. Beskytter mod UVA, UVB, HEV og infrarød stråling (IR).

EKSTRA LÆKKER I SOLEN:
Australian Gold – RAYsistant Makeup
En hel serie af solmakeup, som er varme-, sved- og vandresistent til øjne, ansigt og læber. Makeup­produkterne komplimenterer hudens naturlige glød og tilbyder ekstra holdbarhed og solbeskyttelse.

Essence – Kissed by The Light illuminating powder
En ’allrounder’, som forener highlighter, bronzer og blush i ét produkt. Bland farverne og opnå en all-over solkysset glød eller læg highlights over kindben, under øjenbryn eller over læbebuen.

Clinique – Superdefense City Block SPF 50
En forfriskende og silkeblød creme med SPF, der leverer UV-beskyttelse hver dag – hele dagen. Vitamin E og C beskytter huden mod frie radikaler. Hurtigtabsorberende, fugtgivende formel med hyaluronsyre og hvedeprotein. Brug den som primer med et strejf af farve før makeuppen. Uden duft.

Comfort Zone – Sun Soul Tan Maximizer enhancing cream
Tan Maximizer-cremen forstærker hudens naturlige forsvarsmekanismer for at minimere fotoaldring. Den forbereder, med sit indhold af acetyltyrosineaminosyre-forstadie til melanin, huden til sol. Skal altid bruges sammen med beskyttende SPF til både krop og ansigt.

La Biosthetique – Tan Activating Body Lotion
Masser af antioxidanter, fugtbindere og en ingrediens (Dihydroxy Methylchromonyl Palmitate), der aktiverer den naturlige bruningsproces. Brug den et par dage før, du planlægger soleksponering og forsæt hele den periode, hvor huden udsættes for UV-stråling. Skal altid bruges sammen med beskyttende SPF.

Vichy – Capital Soleil UV-Age Daily Anti-Photo-Ageing Water Fluid SPF 50+ Tinted
Høj beskyttelse, niacinamid, peptider, probiotiske fraktioner, antioxidanter og Netlock-teknologien gør UV-Age Daily SPF 50+ til avanceret solpleje. Og i år kommer den i en lige så avanceret og effektiv udgave – bare med farve. Velegnet til lys til medium hudtone.

GLØD – SELVBRUNERE:
Active by Charlotte – Face Fitness / Body Fitness Cream Summer Glow
Face Fitness Cream Summer Glow indeholder ud over selvbruner også Matrixyl, der efterlader huden glat, frisk og spændstig – og med en smuk glød. Brug med eller uden faceroller først. Uden parfume og AllergyCertified. Kommer også i en udgave til kroppen: Body Fitness Cream Summer Glow.

Isle of Paradise – Hyglo Body Self Tan Serum
Self-tan for everyBODY… Bodyserum til at opnå gradvis glød. Perfekt til daglig brug, og nu fås den heldigvis i større flaske med pumpe. Fugtbinding med hyaluronsyre og beriget med signaturkomplekset af grapefrugt-, chiafrø- og avocadoolie.

La Biosthetique – Soleil Self Tanning Drops
Sund brun hud uden sol. Tilfør nogle dråber selvbruner til den daglige fugtighedspleje, og det aktive dihydroxyacetone (DHA) vil reagere med det øvre hudlags proteiner og aminosyrer og danne den brune farve. Til enhver årstid, når teinten trænger til et strejf af sommer.

Marc Inbane selvbrunerserie
DHA (dihydroxyacetone) udvundet af sukkerroer og sukkerrør giver solbrun kulør uden sol. Sammensat med blødgørende og fugtgivende ingredienser i en serie med alt, hvad hjertet begærer, til strålende smuk og sund, brun hud med fx Intense Infusion Protect Tinted Moisturizer med beskyttelse SPF 10, Natural Tanning Spray The Original, Hyaluronic Self-Tan Spray, Natural Tanning Mousse og Perle de Soleil Tanning Drops The Original.

Nordictan selvbrunerserie
Selvbrunerspray og -mousse, der på 4 timer giver en flot og naturlig sommerglød uden sol – hele året. Parfumefri og uden kedelig selvbrunerlugt. Let at påføre og 100% vegansk.

Vita Liberata selvbrunerserie
Med serien fra Vita Liberata er du sikret sommerglød hele året rundt. Du vælger selv, hvilken konsistens og type, der er din favorit – mousse, spray eller lotion. Alle er parfumefri og med et helt unikt ”moisture lock system”, som sikrer blød og gennemfugtet hud. 80% økologisk og i helt nye emballager og genanvendelige beholdere.

HÅRBESKYTTELSE:
La Biosthetique – Soleil Sun Care
At bevare hårets farve og shine i solen kræver beskyttelse. Sollyset påvirker hårets struktur og får farven til at falme. For ikke at glemme salt- og klorvandets belastning. Sun Care Conditioning Spray yder med sine UVA/UVB-filtre og polyfenoler fra solsikke både beskyttende og regenererende virkning. Plejende komplekser sørger for at håret er smidigt og glansfuldt. Håret får tilmed en sommerlig Soleil-duft. Sun Care Styling Lacquer er en non-aerosol-hårlak, der med vandafvisende UVA- og UVB-filtre beskytter hårets keratinlag og giver en smuk glans. Serien inkluderer også aftersun til håret, hvor Hair&Body Shampoo fjerner rester af salt og klor og tilfører fugtighed, samt After Sun Hydrating Hair Mask, der også tager hånd om hårets længder og indhyller dem i skøn Soleil-duft.

Wella – Invigo Sun solbeskyttelse til håret
Beskyt dit hår, som du beskytter din hud. UV-stråler, havbrise, klor og salt kan beskadige hårets overflade, hvilket gør det tørt, mat og svært at styre. UV-filtre, vitamin E og pro-vitamin B5 er med til at bevare hårets farve og struktur. After Sun Cleansing Shampoo, After Sun Express Conditioner samt UV Hair Color Protection Spray.

BØRN:
ACO – Kids Active Sun Mousse SPF 50
Det er uparfumeret, bredspektret beskyttelse, som kan smøres på ungernes hud, selv om den er våd. ACOs solprodukt til børn indeholder også et kompleks af glycerin, propandiol og diglycerin = Triple Moist Complex. Produktet er meget vand- og sandafvisende.

Derma Sun – Kids Sollotion SPF 50
Til børn, men også til voksne med sart hud. Svanemærket, AllergyCertified og anbefalet af Asthma Allergy Nordic. Den er uparfumeret, koralrevsvenlig og certificeret vegansk.

SERIER:
La Roche-Posay – Anthelios UVMUNE 400 SPF 50+
Effektiv beskyttelse mod ultralange UVA-stråler (380-400 nm) med en helt ny UV-filter-teknologi – Meroxyl 400. Bestsellerprodukter fra La Roche-Posay relanceres med det nye filter, men i samme velkendte ultralette konsistenser. SPF 50+ som invisible fluid eller hydrating cream.

Green People – relancering i ny emballage
Bredspektret UVA-/UVB-beskyttelse i kombination med naturlige og økologiske ingredienser, der inkluderer aloe vera, grøn te og edelweiss. Hele solserien er nu relanceret i plantebaseret CO2-neutral emballage baseret på sukkerrør.

Comfort Zone – Sun Soul SPF 30 Face Cream Anti-aging, Cream Anti-aging SPF 30/50 uden parfume + Face & Body After Sun
De bedste solcremer er dem, som du elsker at bruge. De skal beskytte huden, og samtidigt respektere havene omkring os. Comfort Zone introducerer i 2022 en ny version af solserien Sun Soul, der giver bred UVA-/UVB-beskyttelse og forebyggelse af fotoældning. Alle formler er veganske og indeholder op til 96,5% af naturlig oprindelse. Kommer i forskellige konsistenser, SPF-værdier og både parfumeret og uden duft. CO2-kompenseret hele vejen fra start til forbruger. 100% genanvendt plast eller plast udvundet af vedvarende ressourcer og genbrugspapir.

La Biosthetique – Soleil Sun Care Lotion SPF 30 / Invisible Body Spray SPF 20 / Cream Sensitive SPF 50+ / Stick SPF 50+
Nyeste UV-filtre og et kompleks udvundet af solsikkefrø, naturlige antioxidanter og rosmarinekstrakt beskytter selv de dybereliggende hudlag mod skader. SPF 30-lotionen indeholder også en bruningsaktivator, der giver langtidsholdbar farve. Sprayen med SPF 20 gør dig hurtigt klar til solen. Vandfast, transparent og let medgørlig. SPF 50+ er god til de ømfindtlige hudtyper, og sunsticken med SPF 50+ er bare et musthave til de udsatte hudområder som læber, kinder, pande, næse og skuldre.

Vichy – Capital Soleil Cell Protect SPF 30 og 50+
Capital Soleil Cell Protect er avanceret solbeskyttelse med filtre mod UVB, UVA, lange UVA-stråler og antioxidanter. Findes i spray med SPF 30 og SPF 50+ med en opfriskende, let konsistens, der baseret på Netlock-teknologien giver solfiltre i mikrodråber i et produkt, som hverken fedter eller klistrer, men giver en usynlig finish. I serien er også en Spray Kids SPF 50+ uden parfume.

AFTER SUN:
Derma Sun – After Sun Sorbet
Svalende og fugtgivende sorbet, der har en let og lækker konsistens baseret på aloe vera, sheabutter og glycerin. Allergi- og miljømærket samt certificeret vegansk. Uden parfume og farvestoffer.

La Biosthetique – Soleil After Sun Soothing Body Lotion
Kølende after sun til huden. Masser af fugt og ingredienser, der kan reducere rødme. Afslappet hud er bedst til at bekæmpe frie radikaler, der opstår som følge af UV-stråling. Indholdet af naturlige antioxidanter hjælper kroppens forsvarsmekanismer med arbejdet.

La Biosthetique – Soleil After Sun Soothing Facial Cream
Den fugtgivende after sun til ansigtet er kølende førstehjælp, der binder de frie radikaler, som er opstået som følge af sollyset. Et kompleks udvundet af solsikkefrø og rosmarinekstrakt stimulerer hudens eget forsvar.

Netlock-teknologi er udviklet og patenteret af L’Oréal. Teknologien er en ny generation af emulsioner, der lægger en ensartet film på hudens overflade, som ”låser” UV-filtrene fast til huden.

***

Tags:

Relaterede

Annonce
Annonce