Ugens favorit

RetinART – kunsten at udvikle et A-vitamin-alternativ, der er effektivt men skånsomt.

Det danske hudplejemærke Apeer har netop lanceret en serie hudplejeprodukter baseret på hovedingrediensen RetinART®. Navnet, der lægger sig op ad retinol, antyder at det kan noget i retning af, hvad A-vitamin kan. Men ingrediensen er ikke retinol eller A-vitamin, men derimod en antioxidant afledt af mikroalgen Chlorella vulgaris, som binder sig til receptorer af retinsyre i dermis, hvilket understøtter hudens naturlige fornyelsesproces.

RetinART® kan karakteriseres som en bio-retinol med en retinol-lignende handlingsmekanisme og med de samme fordele som retinol, men uden irritation af huden.

Denne ingrediens har Apeer skabt LIFT-serien med, som virker opstrammende, reducerer rynkedybde, porestørrelse samt forbedrer hudens fasthed og elasticitet.

RetinART® gør ikke huden sensitiv og kan bruges både nat og dag – også ved soleksponering.

LIFT-serien består af:

Lift Serum – skabt til moden hud. Forbedrer elasticitet og fasthed i huden, reducerer rynkedybden, lysner pigmentpletter, ensarter hudtonen og giver huden strålende vitalitet.

Lift Day Cream SPF 20 – beskytter mod UVA- og UVB-stråler og hydrer samtidig huden samt fremmer kollagenproduktionen, øger elasticiteten, udjævner hudtonen og styrker hudens barrierefunktion.

Lift Complex Cream – understøtter hudens naturlige fornyelsesproces og giver en mere ensartet hudtone og forebygger fugttab.

 

Lift Night Cream – med en skånsom AHA-eksfoliering optimeres hudens struktur. Rynker mindskes og en mere glat og ensartet hudoverflade fremmes. Bevarer fugt i huden og efter lader den blød og fast.

Serien med RetinART® arbejder både mod alderstegn og er velegnet som anti-akne-behandling.

”Vi er begejstrede for at kunne introducere vores Lift-serie på markedet. Produkterne repræsenterer et gennembrud inden for hudpleje, og vi er sikre på, at de vil levere enestående resultater,” udtaler medstifter af Apeer, hudlæge Emil Henningsen i pressemeddelelsen.

Jeg har straks kastet mig over test af denne effektive proage-serie – and I like it.

 

 

 

***

 

Produkterne har jeg fået tilsendt sammen med en pressemeddelelse.

 

Tags:

Relaterede

Annonce
Annonce