Vil du prøve Kollagen+?

***reklame***

Kollagen+ er et nyt kosttilskud fra Nutrinic, og nu har du mulighed for at vinde det.

Skønhed indefra, inner beauty, holistisk skønhedspleje, ja kært kosttilskud har mange navne, og tendensen med at spise eller drikke sig til flottere hud, stærkere negle og tykkere hår er kommet for at blive. Det seneste års tid har det helt store fokus været på kollagen, som er en af byggestenene i kroppen og har dokumenteret positiv effekt især på huden.

Et af de nyeste kollagentilskud på det danske marked er Kollagen+ fra det danske firma Nutrinic. Det bæredygtige kollagenpulver er ASC bæredygtighedscertificeret. ASC står for ansvarlig akvakultur, dvs. fiskene, som kollagenpulveret udvindes af, lever under de bedste forhold, og certificeringen stiller høje krav til bæredygtighed og dyrevelfærd. ASC er også garant for etisk produktion og sporbarhed i hele produktionskæden.

Nutrinic Kollagen+ består af hydroliseret kollagen-peptider type-1 fra ferskvandsfisk. Hydrolisering er en proces, hvor kollagenproteinerne opdeles i mindre kæder, der er lettere for kroppen at fordøje. Kollagen+ har lav molekylevægt og høj biotilgængelighed.

VIND produktet!

En pakke indeholder 30 doseringsposer à 5 g kollagen. Pulveret har en frisk smag af citron og opløses nemt i vand eller anden kold væske.

Nu har du chancen for at vinde en pakke Nutrinic Kollagen+ til en værdi af kr. 349,00.

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN:

Send en mail til info@fagbladetkosmetik.dk med emnelinjen ”Kollagen”

HUSK: Skriv dit navn og adresse i mailen, så vi kan kontakte dig.

Konkurrencen slutter den 20. februar 2021, hvorefter præmien sendes direkte til vinderne. Vi trækker 3 vindere.

Tags:

Relaterede

Annonce
Annonce