Din Kosmetologskole opnår CIDESCO-godkendelse

Din Kosmetologskole i Herning opnår den internationale CIDESCO-certificering. Skolen er åbnet i år men der står erfarne kræfter bag, som nu har gjort det muligt at komme på en CIDESCO-skole i Jylland.

Karina Lehmann, der også er indehaver af skønhedsklinikken Karina Lehmann Skønhedspleje i Herning, står bag åbningen og certificeringen af den nye kosmetologskole. “Jeg har som selvstændig med egen klinik i mange år stået med udfordringen at mangle personale, der havde den rigtige uddannelse og det brede kendskab til faget,” lyder det fra Karina Lehmann. Hun fortæller: “Jeg har selv et holistisk menneskesyn. Det betyder, at det for mig er det hele menneske, der skal være i fokus – krop, sind og sjæl hænger sammen. I uddannelsen klæder vi derfor eleverne på med en bred viden om kost, næringsstoffer og hormoner.”

På skolen underviser bl.a. Sally Walker, der af mange er kendt som hormonekspert. Og der behandles med produkter fra Amazing Space.

Karina Lehmann sætter barren højt og med kunden for øje. Hun er ikke i tvivl om, at man skal ville dette fag for at være blandt de bedste: “Vi vil klæde eleverne på med den højeste standard for læring i CIDESCOs internationale pensum inden for anatomi, fysiologi, kemi, hudpleje, skønhed, velvære og meget mere. Teorien bag skal være på højt niveau. Vi skal i vores fag kunne mere, og jeg vil gerne byde ind med at højne niveauet i branchen,” fortæller Karina Lehmann.

Skoleforløbet bliver en blanding af teori og praksis og afsluttes med både skriftlig og praktisk eksamen.

 

Karina Lehmann, stifter og indehaver af Din Kosmetologskole i Herning

 

***

 

Tags:

Relaterede

Annonce
Annonce