Når du trænger til snacks

Vi kender det alle sammen: jeg trænger til lidt sødt eller har lyst til at snacke. Så hvorfor ikke skyde genvej og gøre dine cravings lidt sundere. 

Gør snacking til et indskud på din velværekonto ved at hoppe med på en af disse to nyere lanceringer på markedet:

Sugar Cut Gummies
New Nordic har lanceret et nyt kosttilskud, der skal tæmme den søde tand. Og så er det oven i købet lavet i vingummi-form, så man slår to fluer med ét smæk og både får stillet lysten til at tage en lille sød ting OG får den sunde effekt af ingredienserne i kosttilskuddet.

Sugar Cut Gummies hjælper med forbrændingen af kalorier og bidrager til et normalt blodsukker. Gummierne indeholder krom, som hjælper med at opretholde et normalt blodsukkerniveau og forbrænde kalorier samt bidrager til en normal omsætning af makronæringsstoffer.

Herudover er der hvid morbærbladekstrakt, som har været anvendt i årtusinder i Japan som urtete indtaget i forbindelse med kalorierige måltider.

Sugar Cut Gummies er sukkerfrie og veganske med en frisk smag af grapefrugt.

Ohpops
Ohpops er snacks, der ligner flæskesvær og er lige så sprøde, men er langt sundere. Halvdelen af indholdet består af kostfibre og proteiner.

Popperne indeholder fuldkornshavremel, ærteprotein og hampeprotein, der har været igennem en skånsom proces, hvor kun vand, varme og tryk er blevet anvendt, hvilket sikrer, at planternes høje indhold af vitaminer og mineraler bevares i de sprøde pops.

Fuldkornshavremel indeholder både uopløselige og opløselige fibre.

De uopløselige fibre kan kroppens enzymer ikke nedbryde, og de transporteres ufordøjet gennem tyndtarmen til tyktarmen og kan have en positiv effekt på afføringen.

De opløselige fibre gennemgår en bakteriel fermentering, som resulterer i, at de bakterier, der er gavnlige for vores tarm, ”de gode bakterier”, får næring og dermed trives bedre.

Hampe- og ærteprotein er begge letfordøjelige, er allergivenlige og er rige på kostfibre.

Det her er functional food!

Med en god mavefornemmelse kan du altså sagtens kaste dig over disse to snacks, når du ”trænger til lidt sødt og lidt sprødt”.

 

***

 

Tags:

Relaterede

Annonce
Annonce