Et overflødighedshorn til huden

***reklame***

Hele 3 typer hyaluronsyre i én creme! Det får du med L’Oréal Paris’ nye Revitalift Filler SPF50 Day Cream.

Cremen er en sand fugtbombe, der virker som en filler, der strammer op, udglatter og fugter huden. Det er en antiage-dagcreme, der gør huden fyldigere og mere spændstig takket være kombinationen af 3 typer hyaluronsyre:

Makro-hyaluronsyre (med en molekylevægt på 1.000 kDa) består af forholdsvis store molekyler, der fremstilles ved hjælp af en bioteknisk fermenteringsproces, og som kan sammenlignes med de store molekylekæder, som produceres naturligt af huden for at holde den frisk og fugtig. Makromolekylerne arbejder på hudens overflade og er med til at danne en barriere.

Mikro-hyaluronsyre (med en molekylevægt på 30-50 kDa) fremstilles ved hjælp af samme fermenteringsproces, som giver en bedre evne til at penetrere huden, og den giver formlen en dybdegående effekt. Samtidig fremmer den hudens egen produktion af hyaluronsyre og hjælper med at fylde huden med fugt over tid. De små molekyler trænger dybere ned i huden.

Micro-filler hyaluronsyre er en ny hyaluronsyre, der udfylder rynker indefra.
Fugt holder huden frisk, blød, smidig og fyldig, da hyaluronsyren binder vandet i huden. Linjer grundet udtørring er første tegn på, at fugtniveauet er mindsket, og så er det tid til at fylde fugtniveauerne op igen.

Og så en bonus oven i hatten…: Dagcremen er med SPF 50, og beskytter huden mod solens UVA- og UVB-stråler. Solbeskyttelse er den allerbedste antiage-indsats. Og det er ikke for tidligt at begynde at tænke på både beskyttelse af huden og fugttilførsel for bevaring af et ungdommeligt udseende, allerede når du er i midten af 30’erne.

For at opnå det ultimative antiage-resultat, kan det anbefales at kombinere Revitalift Filler SPF50 Day Cream med de øvrige produkter i Revitalift Filler-serien, så der opnås det højest mulige fugtniveau, og huden får udstråling og glød:

  1. Start med at rense huden med Revitalift Filler Replumping Acqua-gel Wash.
  2. Påfør dernæst Revitalift Filler Serum med 1,5% hyaluronsyre.
  3. Slut af med den beskyttende dagcreme Revitalift Filler SPF 50 Day Cream.

Så har du gjort alt, hvad du kan, for din hud.
Køb Revitalift Filler SPF 50 Day Cream her.

Tags:

Relaterede

Annonce