Solcreme med ekstra goder

***Sponseret***

Når suncare er mere end blot beskyttelse mod solen.

HELIOCARE – et rammende ord for en solplejeserie. HELIO er græsk og betyder sol. CARE er engelsk og betyder pleje. Sat sammen får HELIOCARE synergieffekt, for serien – der beskytter mod solen – har også andre plejende effekter på huden.

HELIOCARE er udviklet af eksperter i dermatologi. Alle produkter i serien beskytter huden mod solens stråler og modvirker solskader og ældning af huden samt minimerer overfølsomhed over for solen takket være den unikke Fernblock®-teknologi, bredspektrede solfiltre samt antioxidanter som grøn te og C- og E-vitamin.

Serien indeholder produkter til alle behov og hudtyper, uanset om du har tør hud, fedtet hud, tendens til akne eller overfølsomhed. Produkterne passer til alle aldre, og der er produkter til både ansigt og krop.

Hvad gør HELIOCARE så speciel?
Det unikke ved HELIOCAREs produkter er indholdet af den særlige Fernblock®-teknologi. Fernblock® er et planteekstrakt af bregnesorten Polypodium leucotomos, som findes i Central- og Sydamerika, og som har en naturlig beskyttelse mod UV-stråling. Studier har vist, at ekstraktet har et stort indhold af ferulinsyre, som neutraliserer frie radikaler og virker reparerende på skader forårsaget af solens UV-stråler.

 

HELIOCARE tilbyder to serier:

HELIOCARE ADVANCED – en serie solbeskyttelsesprodukter med bredspektret UVA- og UVB-beskyttelse i velafbalancerede sammensætninger, som desuden genfugter og reparerer huden.

HELIOCARE 360° – en serie, som tilbyder multivirkende sammensætninger, som beskytter mod UVA, UVB, synligt højenergilys (HEV) og infrarød stråling (IR).

Sidste nyt
Nyeste skud på stammen i HELIOCARE 360°-serien er A-R Emulsion SPF50+, en parfumefri let fluid udformet til sensitiv hud, atopisk hud og hud med tendens til rødme. Sammensætningen er beriget med et kompleks, som hjælper huden med bedre at modstå ydre påvirkninger.

 

KØB HER

 

Beskyttelse både udefra og indefra
Det unikke Fernblock®-ingrediens har i studier vist mange gode effekter både topikalt (smurt på huden) og oralt (indtaget som kosttilskud). HELIOCARE tilbyder derfor beskyttelse af huden både indefra og udefra. Som supplement til solcremerne anbefaler HELIOCARE at indtage HELIOCARE 360° Oral Capsules.

KØB HER

HELIOCARE-kapslerne er et kosttilskud, der kan anvendes som supplement til solcreme. Kosttilskuddet indeholder planteekstraktet Polypodium leucotomos (Fernblock), som beskytter mod frie radikaler, og som har vist sig også at give øget modstandskraft mod overfølsomhed over for solen. Antioxidanterne C- og E-vitamin giver yderligere beskyttelse mod frie radikaler, som skyldes sollys. B3-vitamin (niacin) opretholder en normal hud. Der tages 1 kapsel pr. dag en halv time før ophold i solen. Kosttilskuddet skal altid anvendes sammen med en solbeskyttelsescreme.

 

***

Tags:

Relaterede

Annonce
Annonce