VIND LÆKRE SOLPRODUKTER

***reklame***

Nu har du chancen for at vinde et solkit fra HELIOCARE.

HELIOCARE er udviklet af eksperter i dermatologi. Alle produkter i serien beskytter huden mod solens stråler og modvirker solskader og ældning af huden samt minimerer overfølsomhed over for solen takket være den unikke Fernblock®-teknologi, bredspektrede solfiltre samt antioxidanter som grøn te og C- og E-vitamin. Se også vores artikel her.

Vi udlodder 3 kits bestående af:

Heliocare 360° Water Gel SPF 50+
Heliocare 360° Invisible Spray SPF 50
Heliocare 360° Oral Capsules
Heliocare tote SPF=BFF
Heliocare cap SPF=BFF

Kittet indeholder produkter til både ansigt og krop og har en værdi af kr. 1.263,-.

Heliocare 360° Water Gel SPF 50+ er en fugtgivende lotion til ansigtet, som hurtigt smelter ind i huden, samtidig med at produktet genfugter med langvarig effekt. Giver komplet beskyttelse mod UVA- og UVB-stråling, synligt lys (HEV) og infrarød stråling (IR). Sammensætningen hjælper også til med at reparere solskader. Er egnet til alle hudtyper, også sensitiv hud. Ikke-komedogen. Vandafvisende.

Heliocare 360° Invisible Spray SPF 50 er en aerosolspray til kroppen med meget nem og hurtigt absorberende påføring. Kan uden videre sprayes på områder, som ellers er svære at komme til, f.eks. ryggen. Produktet kan også anvendes på våd hud. Giver transparent og komplet beskyttelse mod UVA- og UVB-stråling, synligt lys (HEV) og infrarød stråling (IR). Sammensætningen hjælper også til med at reparere oxidative skader, som skyldes sollys. Er egnet til alle hudtyper. Vandafvisende.

Heliocare 360° Oral Capsules er et kosttilskud, der supplerer solcreme. Kapslerne indeholder planteekstraktet Polypodium Leucotomos. Herudover indeholder de C- og E-vitamin, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativ stress, samt B3-vitamin (niacin), som hjælper til med at opretholde en normal hud. Kosttilskuddet skal altid anvendes sammen med en solbeskyttelsescreme.

Herudover indeholder kittet to sun-accessories: et strandnet og en solkasket med logoet SPF=BFF.

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN:
Tryk på:

DELTAG

(åbner mail til info@fagbladetkosmetik.dk)

og skriv dit navn, adresse og telefonnummer i mailen, så vi kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder.

Konkurrencen slutter den 16. juni 2023, hvorefter præmien sendes direkte til vinderne. Vi trækker 3 vindere. Vinderne får direkte besked.

 

Konkurrencebetingelser

***

Tags:

Relaterede

Annonce
Annonce